Güzel gollerin oyuncusu Semih

Bu sezon şampiyonluk mücadelesinden erken kopmak Beşiktaş için tabii ki olumsuz bir tablo oluşturdu. Değişen teknik direktörler ve kadro dışı olayları takımı çok etkiledi. Her şey kötü gidiyordu. Olumsuz şeyler yaşanırken şans bulan Semih, formayı hakkıyla aldı. İşler iyi gitse Semih kim bilir ne olacaktı Bizim futbolumuzda şans kapıyı ancak böyle çalarsa maalesef zar zor yıldız oluyorsunuz. Yoksa o daha genç ve deneyimsiz ama iyi çalışıyor açıklamaları ile tüketiyoruz genç oyuncuları.

Semih dün tam usta işi forvetler gibi nefis bir gol daha attı. Ceza sahası içinde rakiplerinden sıyrılıp çaprazdan yaptığı vuruşu ayakta alkışladım. Muci, bizim ligde iş yapacağını daha ilk maçında göstermişti. Birebirde etkili. Anahtar pas verme yeteneği yüksek ve şut atmayı seviyor. Güzel gol attı.

Santos, takım savunmasına çok önem veriyor. Amacı rakibe az pozisyon vermek. Hatta bazen karşısında oynayan takımların topla daha fazla oynamasına izin de veriyor. Yalnız bu oyun anlayışı kadro yetersizliğinden mi yoksa takım çoğunlukla bu tarzda mı oynayacak Bunu zaman gösterecek.

Colley ve Necip ikilisi kesici olarak iyi gözükebilirler. Günümüz futbolunda teknik kapasitesi yük sek, tatlı sert oyunu oynayabilen, oyun kuran stoperler aranıyor. Beşiktaş'ın savunma ortası böyle değil. Gedson çok amatörce sarı kartı gerektiren bir faul yaptı. Derbide yokluğunu Santos nasıl kapatacak bakalım. Masuaku pek iyi başlamadığı oyunda çabuk toparlandı. Aboubakar yavaş yavaş dönecek herhalde. Tam hazır değil.