Gol şov!

Bütün gün yağmur yağmıştı İstanbul'da. İlk devre goller de yağmur gibi geldi. Pek alışık olmadığımız bir lig maçıydı. Galatasaray'ın 8 şut denemesinden 4'ü gol oldu.
Nefis goller olunca keyiflenirsiniz. Öyleydi dün akşam. İkinci gol olmadan önce faul var gibi geldi bana. VAR odası ve hakem öyle görmemişler ki gol geçerli sayıldı.

Köhn ne güzel vurdu derken Kerem Demirbay attığı 2 güzel golle bir anda gecenin oyuncusu oldu. Şutları zaten etkili. Dün gece denedi ve attı.

Torreira'ua röpörtajda sormuşlardı. "Gol atmayı özlüyor musun" diye. "Hayır antrenmanlarda çok atıyorum" deyip esprili yanıt vermişti. Galatasaray formasıyla ilk golünü dün gece attı. Rizesporlu Hojer'in golü de mükemmeldi.

Başka takımların savunma dörtlüsü çok sık değişse, teknik direktörler inanılmaz zorlanabilirler. Okan Buruk böyle bir problem yaşamıyor. Nelsson ve Berkan, savunmanın ortasında fazla stres yaşamadan görev yaptılar. Rizespor, Olawoyin ile farkı ikiye indirirken acayip gece devam etti.

Kerem Demirbay'ın kendisi maçtan önce hat-trick yapacağını hiç düşünmemiştir herhalde. Attığı penaltı golüyle bu olay da gerçekleşti. Bu sezonun en keyifli maçlarından birini yaşıyorduk. Vakit geçirmek için tempoyu düşüren veya yerde yatanların olmadığı bir Süper Lig maçını şahsen ben çok özlemiştim.