En büyük taraftar!

Hatayspor küme düşmemek için canını dişine takmış mücadele ediyordu. Beşiktaş yine bildiğiniz gibiydi. Çıkan 11 kupa maçı düşünülerek oluşturulmuştu ama takım yine ağır çekim tekrar pozisyonları gibi inanılmaz yavaştı. Musrati ne yaptı derseniz yine sıfır katkıya devam etti. Demir Ege ondan daha hareketli ve istekliydi. Masuaku, Premier Lig'den bizim lige geldi. Bu kadar top kaybeden bir sol kanat savunma ile istikrar yakalayamazsınız. Kullandığı tüm duran toplar da berbattı. Chamberlain İstanbul'da mutlu bir İngiliz olabilir. Sakatlık riski yüksek bir oyuncu artık o. Geleceğinizi ona bağlayamazsınız. Semih ısrarla kanatta oynuyor. Çocuk gol pozisyonuna girmeyi unuttu. Bu sezonun klasiklerinden birini yeniden yaşadık Beşiktaş adına. Duran topu karşılayamama sendromu ile Massanga Hatayspor'u öne geçirdi.

Oyuna ikinci devre giren Gedson topa ne vurdu öyle! Doksana gitmişti top. Madem böyle şut atabiliyorsun, neden hiç denemiyorsun dedirten bir şuttu. Ama klasik durum devam etti. Hemen yedi golü yine Beşiktaş. Masuaku geç kaldı, Bashiru kolayca golü attı.

Kendi evinde nefis bir gol atıyorsun, taraftarın coşmuş, seni ayakta alkışlıyor ve hemen gol yiyorsun. Taraftara çok yazık oluyor üç yıldır!

Aboubakar meselesi kendisi açısından üzücü. Oyuna giriyor ıslıklanıyor, topla buluşuyor protesto ediliyor. Yazık, almayın oyuna bari. VAR ile gelen penaltıyı attı ama şu anki gidişatta herkes yıpranıyor...