Bu takım bitmiş

Beşiktaş'ta maçlara 1-0 geride başlamak gelenek haline geldi. Al-Musrati büyük hata yaptı golde. Savunmadan çıkarken topu rakibe teslim etmek, gol yemek anlamına gelir çoğu zaman. Sorescu bu ikramı geri çevirmemişti. Topu rakibe kaptırdığınız anda hemen geri almak için rakibe yakın oynayıp temaslı oyunu başarmanız gerekir. Bunu gerçekleştirmeyi başaramayınca rakibe güven verirsiniz.

Sağ kanat hiç çalışmadı. Onur bu hali ile dünyanın en kolay çalım yiyen beklerinden biri. Hücum tarafı da yine çok etkisizdi.

Beşiktaş takım olarak çok etkisiz gözüktüğü ilk yarıyı normal olarak yenik kapattı. Koskoca 45 dakikada 2 şut girişimi çok negatif bir görüntü oluşturdu. Reaksiyon göstermeyen oyuncu topluluğu ile bu iş nereye kadar gider merak ediyorum.

Bu takım maalesef 4 hoca yedi. 5. hoca da böyle giderse veda eder. Bu yüzden hoca değil 9 oyuncunun bileti kesilebilirse belki önümüzdeki sezonu kurtarabilirsiniz. Böylesine isteksiz ve maç bitse de gitsek düşüncesiyle oynayan oyuncu topluluğuna hiçbir teknik direktör bir şey yapamaz. Bu haliyle şu anda bütün takımlar Beşiktaş ile oynamak ister.

Gol yiyen büyük takım ikinci yarıda baskı kurmalıydı. Uzun süre bırakın baskıyı, organize atak bile yapamadı. Muçi bile bu bitik takıma uymuş. Çok kötüydü. Gedson Fernandes'in önlenemez düşüşü devam ediyor. Ghezzal ve Aboubakar SGK'ya emeklilik dilekçelerini verdiklerinden onlar için söyleyecek fazla bir şey bulamıyorum.