Beşiktaş tempolu değil

Hava buz gibi. İstanbul'un soğuk havası insanı sarsar. Nem, iliklerinize işler. Buna rağmen taraftar gelmiş takım neler yapacak diye. İlk yarı çöpe gitti yine. Tempo yok. Kanatlar işlemiyor. Konyaspor haklı olarak savunmasına önem vermek zorunda.

Beşiktaş takımı kendi evinde iki isabetli şutla devreyi kapamamalı. Sanki zorlu Avrupa kupası maçı oynuyorsun gibi. Gol beklentisi rakamı 0.26.

Santos, Cenk Tosun'dan neler bekliyor çok merak ediyorum. Kanat bölgesine yakın oynayarak etkili olamaz. Geriden stoperlerin oyuna katılımı yetersiz. Takım oyunu çok yavaş. Rakibin çekilip önlem almasına izin veriyorsun. Rashica, ilk yarıdaki görüntüsüyle izleyenleri şaşırttı. Nasıl olacak böyle Biraz kıpırdayanlar Gedson ve Semih. Masuaku bu takım için önemli bir oyuncu. Ama önündeki sol hücum oyuncusu sıfır olursa o da hiçbir şey yapamaz.

Herhalde hoca soyunma odasında gerekli çıkışı yapmıştı takıma. İkinci yarının hemen başlarında iki net pozisyon geldi arka arkaya. Hepsinde Semih vardı. Rashica, en sonunda topa istediği ayarı verdi ve Semih golü attı. Al Musrati, orta alanda kendi bölgesini toparlamış görünüyor. Muci, bu takıma iyice alıştığında önemli işler yapacağını yine gösterdi. Cenk Tosun kaleye yakın olduğu anlarda golcü vuruşunu yine yaptı.