Maçın ilk yarısını izleyemeyen ve sonuca bakan bir futbolsever, "Milli Takım iyiymiş, bu maçta golü bile bulmuşuz" derdi mutlaka.
Ama gerçekler öyle değildi maalesef. Altay nefis kurtarışlar yapmasa bir anda 4 olabilirdi maç. İspanya, tam 22 kez bizim ceza sahamızda topla buluştu. 12 şut denemeleri vardı. Erkenden golü yiyince "Eyvah yine fark olacak" diye düşünenlerin içinde ben de vardım.
Ancak ilk yarının sonlarına doğru biraz pas yapıp, rakip kaleye gitmek istedik. Duran toplar böyle maçlarda altın madeni bulmak gibidir. Orkun'un etkili korneri ve genç Deniz'in golüyle devre biterken beraberlik golümüzü attık.
Dünya sıralamasında 1 numarada olan bir takıma karşı oynamak kolay değil ama böyle maçları kazanırsan işte o zaman büyük olay olur.
eşitli nedenlerden dolayı 8 oyuncu değişmişti Milli Takım'da. Adaptasyon problemi çoğu zaman ortaya çıktı oyun içinde. Mesela İrfan Can, Fenerbahçe'de idman yapamadığı için bu maçta net bir fırsatı değerlendiremedi.

5