15 dakikada bitti

Bir hafta boyunca Eryaman Stadı'nın zemin muhabbeti edildi. Uğraşmışlar, düzeltmişler ellerinden geldiği kadar... 19 şut girişimi, 2.19'u aşan gol beklentisi sonucunda atılan 3 gol zeminin iyi olduğunun önemli bir göstergesi olarak yansıdı sonuca.

Sparta Prag karşısında kora kor mücadele eden Galatasaray, bu maçta önde baskıyı çok iyi yapınca Ankaragücü bırakın savunmadan çıkmayı, 3 pas bile yapamadı. Pahalı bir kadroya sahip Ankaragücü'nün böyle çaresiz kalması taraftarını çok üzmüştür.

Kazımcan eski takımına karşı oynarken iki golde ve penaltıda onun bölgesinden olunca oyundan çıkarılması normaldi. Moral olarak bitmiştir büyük ihtimalle.

Okan Buruk takımları önde baskı yapmayı, temaslı oyunu çok iyi başarıyor. Bizim ligde 'Galatasaray'a dur nereye' diyecek takım sayısı çok az.

Demirbay ve Sanchez ile 2 gol buldu konuk ekip. İcardi'nin de penaltıdan gelen golüyle maç çabuk kopmuştu.

Aurier 1 ay forma giyemeyecek. Sağ kanat savunmada çok zor durumda kaldık, çok kötü oldu düşüncesine bir an bile kapılmamıştır taraftarlar. Barış Alper her güzel şeyi gerçekleştiriyor nerede oynarsa. Joker oyuncu konumunda bir numara ligimizde.