Galibiyetin en kötü versiyonu!

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Gözü üçüncülükte, seri yakalamış, organize bir takım olan Kasımpaşa, maça önde basıp rakibe oyun kurdurtmayan bir futbol aklıyla başlayınca, Fenerbahçe yakaladığı üç pozisyon dışında ilk yarıyı kendi sahasında geçirdi adeta.
İsmail Kartal düşüşteki Szymanski yerine hiç de kötü oynamayan Mert Hakan'ı koymuş, sistemi 4-3-3 gibi kurmuştu Bir bildiği olmalıydı! Kimsenin akıl etmediği futbol dehasının sahada vücut bulması beklenirken, Krunic yine formayı gereksiz işgal edince, Çağlar sadece takım boyunu uzatınca, "çantadan çıkacak tavşandan" vazgeçtik, Fenerbahçe formsuz da olsa Szymanski'yi arar hale geldi.
Geçtik "kontra taktikleri"!.. Amansız Kasımpaşa baskısını Dzeko gibi yeteneğe uzun top atarak kırmayı bile akıl edemedi bir devre boyunca Fenerbahçe! Aslında "kariyeri" değil "performansı" ekstra olacak bir futbolcu ile "analiz ile çözümü" aynı hızla sahaya uyarlayacak teknik akıl lazımdı Fenerbahçe'ye.
İkisi de yoktu.
Çaresiz kalınca en edilgen olanını denedi Fenerbahçe Kasımpaşa'nın yorulup, oyun disiplininden uzaklaşarak baskıyı azaltmasını bekledi. Hem de bir tek hamle yapmadan!.. Sadece İsmail Kartal memnun kalmış olmalı Kadıköy'deki ilk yarıdan!Ve kaderini rakibinin ellerine teslim eden her gafil gibi 58'de kornerden golü yedi Fenerbahçe.