Çamurdan böyle de altın çıkar!..

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Tamam Islak ve yorgun statlar mevsimindeyiz ama bu kadarı fazla. Patagonya'daki "büyükbaş cenneti" otlu bataklık Pampa'dan koca bir dilim almışlar Rize Stadı zemine sermişlerdi sanki
Yetmezmiş gibi, sol kanadı Tadic'i anlamayan Oosterwolde tercihi sayesinde, sağ kanadı ise çamur marifetiyle "muhallebiye " dönmüştü Fenerbahçe'nin.
Muhtemelen, ağır sahaya uygun güçlü fiziği ve Ferdi ileri çıktığında Akintola'ya boşluk yaratabilir diye sol beke konun Oosterwolde, kötü bir maçın ardından İsmail Kartal'ın "en keskin hamlesiydi! Yetmedi Hatta ters tepti. Cengiz ve Ferdi sinir küpüne döndü sağdaki bataklıkta.
Maharet Minchev'in değildi Takım boyu uzamış, teknik ayakları çamura batmış, "serbest düşüşü" sürdüren Szymanski'nin yokları oynadığı, orta sahası iki "6 numara" gibi İsmail ile Krunic'e teslim, hala kısa paslarla teknik göstermeye çalışan Fenerbahçe'ye gol atmak kolaydı tabi.
İkinci yarıya 1-0 mağlup başlayan Fenerbahçe'de sahaya ve rakibe uygun, sağlam ve gözü kara hale getirildi önce. Pike yapan Krunic, Szymanski, Cengiz dışarı, Mert Hakan, İrfan Can ve Serdar Dursun sahaya. Üç dakika sonra Serdar Dursun bıraktığı yerden başladı ve beraberlik geldi.