'Vadedilmiş kupalara' uygun adım

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Sezar'ın hakkı Sezar'a!.. Fenerbahçe, "vadedilmiş kupalara" doğru her sezon tekrarlanan "futbolun kutsal yürüyüşünde" bu kez yere sağlam basıyor Çünkü, "başarının kurallarını" artık düstur edinmiş, eksiksiz uyguluyor.
Birinci kural "korkularıyla yüzleşmek" mi; Fred"sizliğe takılıp kalmıyor, Tadic-Dzeko-Szymanski-Livakovic-Ferdi'yi hatta savunma tandemini kulübeye oturtup, öyle çıkıyor Gaziantep'teki tek maçlık son 16 Kupa turuna.
Futbol profesörleri yerine doçentlerle.
25 gün önce aynı yerde aynı takım karşısında üç puana geç ve güç ulaşmasına rağmen hem de İşte, ikinci ve birincisi kadar önemli "kendine inanmak" kuralını hayata geçirmek budur.
Kural üç; her hafta hem "hedeflerini geliştiriyor" hem "kendini" Fenerbahçe Dün Kupa. Yarın Süper Lig, yakında Avrupa. Yetmiyor, "ezeli rakiple" nefes nefese
Bitti mi.. Hayır; tüm bunları yaparken kuralların en somutu "sağlıklı beslenmeye" yorum getirip, çeşitli ve kaliteli "transfer gıdasını" bol bol alıyor bir yandan.
Geriye "hatalarını kabul et" kalır ki, onu da ihmal etmemeli hata gördüğünde.
Hatta dün bile!.. Zajc'ın biraz paslandığını, Bonucci'nin bazen ağır kaldığını, Batshuayi'nin şekere doymayan çocuk gibi gol atmak için pas vermeyi unuttuğunu yazmış olmalı bir kenara İsmail Kartal. Gerçi Mert Hakan'a ikram ettiğinde atamadı ama egoistlik bir yere kadar.