Balık baştan kokar

Daha ilk dakikalarda başlayan top kayıpları maçın nasıl geçeceğinin sinyaliydi. Samsun takımı geçen haftaki Antep'e göre daha önde basıyordu. Bu durum F.Bahçe'nin işine gelir gibi gözükse de alanları iyi kapatan bir deplasman ekibi gördük. Tadic ile başlayan gol kaçırma furyasını Edin Dzeko eline aldı ve sürdürdü. Defalarca Okan'ın üstüne vurdu. Bu konuda daha çok eleştirilen Michy Batshuayi olsaydı acaba neler olurdu

Tadic ve Dzeko'yu kesme konusunda pek iradeli olmayan İsmail Hoca, maçın son bölümünü beklemek zorunda mıydı Taraftarın sezon başından beri teknik ekibe karşı haykırdığı bir konu var: "Değişiklikler neden geç yapılıyor" Cengiz ve Batshuayi'nin getirdiği enerji gayet güzeldi ama yeterli miydi tartışılır. Szymanski'ye ihtiyaç duyulan bir anda yerine Emre Mor'un girmesi hayret vericiydi.

Bu sezonun muhteşem 4'lüsü, sezona damga vuran isimlerin gol beklenilen anlarda sahada olamaması çok ilginç bir durumdu. statistiklerle oynayan İrfan, Tadic, Szymanski ve Dzeko, Fenerbahçe'nin gol aradığı anlarda sahada yoktu Bu da Fenerbahçe adına geceyi özetleyen bir durumdu. Tepki çekebilir ama Fred'in son haftalarda sallantıya geçtiğini de ifade etmek gerek. Uygun anlarda dinlendirilmemesinin bedeli sakatlıkla çıktı. Oyuncunun düşen performansında onun verimini idareli kullanamayan hocayı bu açıdan da sorgulamak lazım.