3 kulvarda da yürür

Adanaspor kuşkusuz 1. Lig'deki zirve mücadelesini kupadan daha fazla önemsiyordu. Tıpkı Fenerbahçe'nin şampiyonluğu daha çok önemsemesi gibi. Ancak smail Kartal'ın elinde öyle bir kadro var ki, kimi koysan A kalite. As diye kulübeye oturanlarla, yedek olarak sahada yer alanların arasında öyle uçurum yok. Bu arada smail ve Ryan Kent'in bu maçta da 11'de olmamasını transfer yapacakları şeklinde yorumlayabiliriz.

İsmail Kartal maç eksiği olan Bonucci ile Fenerbahçe formasıyla ilk maçına çıkan Krunic'i dün sahaya sürerek çok akıllı bir hamle yaptı. ki oyuncunun hem ortama hem de takıma uyum sağlaması ile Fenerbahçe havasını ciğerlerinde daha derinden hissetmesi için antrenman niteliğindeki maçlarda görev alması önemli. Bonucci'yi Gaziantep maçında da izlemiştik. Büyük bir karakter ve liderlik özellikleri yüksek bir oyuncu. Hücuma katkısı ve etkisi de fazla. O yüzden bence lig maçlarında da alternatifi olsa bile ilk 11'in vazgeçilmezi olacaktır.

Krunic için de benzer şeyleri söylemek mümkün. Zaten futbolculuk kalitesi sorgulanmayacak derecede önemli bir isim. Takıma çabuk adapte olup, katkı vermesi şampiyonluk yarışında Fenerbahçe için bir artı olacaktır kuşkusuz. Adanaspor zaten Fenerbahçe'nin dengi bir takım değil, bir de açık futbolu tercih edince işler daha da kolaylaştı. Henrique'nin harika golünden sonra arkası çorap söküğü gibi geldi.