Başımızdakilerin marifetleri!

Sevgili okurlarım, bunlar 22 yıldan bu yana iktidarda. Hem de tek başına ve tek adam yönetiminde.

Hem de yargı, medya, Meclis çoğunluğu ve bazı belediyeler dışında bütün kurumlar ellerinde.

İnanılmaz bir süreç yaşıyoruz.

Bu tablodan sadece AKP değil, MHP de 'gurur' duymalı!

Siyaset piyasasında birkaç yıl öncesine kadar bir Devlet Bahçeli vardı. Gerektiğinde iktidarı eleştirir, en sert çıkışları yapar, hatta ip atar ve Tayyipgiller iktidarının üzerine giderdi.

Peki, bu yıllar içerisinde biz Türkiye olarak nerelerden nereye geldik

Bu durumlara nasıl düştük ya da düşürüldük

-Her gün karşımıza yeni cinayetler, silahlı soygunlar, ihale vurgunları çıkıyor.

-Hayat pahalılığı milleti kasıp kavuruyor.

-Çocukların ve gençlerin okul harcamalarına kreşler ve üniversiteler dahil bir yıl içerisinde yüzde 100'ü aşan zamlar geldi.

-Başımıza açılan sığınmacı belası olanca hızıyla sürüp gidiyor. İktidarda çözüm yok!

-Çiftçi çöktü. Çiftçi artık para etmeyen ürününü tarlada yakıyor ya da sokağa dökmek zorunda kalıyor.

-31 Mart seçimlerinde milletin oylarıyla AKP'den CHP'ye geçen belediyelerin nasıl soyulmuş olduğunu binalarına asılan pankartlardan öğrendik. O pankartlarda yer alan yolsuzluk rakamları doğru muydu, değil miydi Eğer yalansa asan ve astıran CHP'li başkanlar hakkında derhal soruşturma açılmalıydı. Eğer doğruysa hükümetin ve savcıların el koyması gerekirdi... Ve iki açıdan da hiçbir işlem yapılmadı.

Milyonlarca insanımız işsiz...

Milyonlarcası açlık sınırında yaşıyor....

Ve biz böyle bir ortamda bile her gün iktidar yetkililerinin nutuklarını, palavralarını, pembe masallarını dinlemek zorunda kalıyoruz.

Son haftalarda yoğunlaşan bir başka husus sizin de dikkatinizden herhalde kaçmamıştır.

Tayyip Radyo Televizyonu (TRT) en başta olmak üzere bütün yandaş medyanın en uzun uzun ve bastırarak verdiği haberlerin başında "Filistin" geliyor.

Saatlerce Filistin dinlemek zorunda bırakılıyoruz.

Türk insanının ve Türkiye'nin sorunları bir yana bırakıldı, varsa Filistin yoksa Filistin...

Tayyipgiller ve Türkiye'nin sahte dostu!

Memlekette adına Sayıştay denilen anayasal bir kurum var. Görevi belediyeler dahil bütün kamu kurumlarındaki hırsızlıkları, yolsuzlukları, lüks harcamaları izleyip ortaya çıkarmak.

Sayıştay görevini yapıp pislikleri belgeliyor, raporlarını savcılıklara iletiyor ama sonrasında tık yok!