Suudi Arabistan Hollywood'da yapım şirketi kuruyor

Eski Lionsgate eş başkanı Erik Feig, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman tarafından desteklenen 1 milyar dolarlık bir anlaşmaya imza attı.

Holly-wood'da Suudi sermayesiyle desteklenen yeni bir yapım şirketi kuruluyor.
Son dönemde Suudi Arabistan, eğlence sektörüne büyük yatırımlar yapıyor. Bunlar arasında LIV Golf, Electronic Arts, Formula 1 Grand Prix ve büyük boks organizasyonları yer alıyor.
Aslında Suudi parasının Hollywood'a girmesi beklenen bir gelişmeydi. Red Sea Film Festivali'ne harcanan bütçeye bakarsanız, 1 milyar dolarlık yeni stüdyo anlaşması pek de şaşırtıcı değil.
La La Land eğlence sektörünün en tepesinde, dolayısıyla Hollywood'a her zaman dışarıdan para geliyor, bakalım Suudi yatırımı nasıl sonuçlanacak

Meghan MarkleParis'te

Balen-ciaga, Meghan Markle'ı Paris Moda Haftası'na davet ederek büyük bir pazarlama hamlesi yaptı.
Gözlerden uzak bir hayat sürmek istediğini söyleyen Meghan Markle, Paris Moda Haftası'-ndaydı.
Megan tüm marka değerini hâlâ düşes unvanı etrafında planlıyor.
Balenciaga'nın baş tasarımcısı Pier Paolo Piccioli, The Cut'a verdiği röportajda, Sussex Düşesi Meghan Markle'ın defileye katılma kararının tamamen kendisinden geldiğini ona ulaşıp defileye gelmek istediğini söylediğini açıkladı.
Düşes'i orada ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu, markayla ilk büyük çıkışına Meghan'ın katılmasının herkes için gerçek bir sürpriz olduğunu söyledi.
Ancak bu davetin markaya maliyeti oldukça yüksek.