Kızartmayı bırak

İŞİM nedeniyle sürekli seyahat ediyorum. Geç yatıyor, düzensiz yemek yiyorum. Şişmanladım. Ne önerirsiniz
ÖNCE sıkıntının sebebi bulunmalı. Fırsat buldukça uyu. Çünkü uykusuz kaldığın müddetçe, iştahın azalmaz. Yediklerin sağlıklı olsun. Tuzlu, yağlı, şekerli, kızartma ağırlıklı beslenme şekli şişmanlığa davetiye çıkarır. Ayrıca aşırı stres prolaktin dediğimiz hormonu artırarak iştahı açar. 2 saatlik şeker yükleme testi, tiroit hormon testi yaptır.
STRES BİLE ETKİLER
Hocam özellikle gece dayanamayıp yemek yiyorum. Neredeyse bütün gün yediğim kadar gece yemeye başladım. Tahmin ettiğin gibi şişmanım. Bunun bir ilacı yok mu
KAN şeker düşüklüğü buna neden olabilir.
Şeker yükleme testi yaptırmalısın. Ruhsal nedenlerle bu tip beslenmeye "Gece Yeme Sendromu" diyoruz.
Özellikle şeker ve şeker yoğun gıda tüketimi olur.
Bunu hatırlamayabilirsin.
Gece aşırı yeme krizleri şişmanlama nedeni olabilir. Depresyon, kaygı bozuklukları, kişilik bozuklukları, özgüven eksikliği, öfke, sıkıntı, stres, üzüntü ile birlikte seyredebilir. Yani hemen İç Hastalıkları Uzmanı'na git. Sonrasında gerekirse Psikolog ve hatta gerekirse Psikiyatriste ihtiyaç duyabiliriz.
HEMEN PANİKLEME
26 yaşındayım. Sağ mememde hafif bir ağrı ve kızarıklık var. Kanser olabilir mi
ÖZELLİKLE meme şikayetlerinde muayene bulguları çok önemlidir.
Sadece anlatılanlarla bir şeyler tahmin etmek oldukça güçtür. Hemen doktoruna git. Muayene ol. Gerekirse bazı kan ve görüntüleme tetkikleri düzenlenir. Korkma, panikleme. Memede kanserden şüphelenmemiz için; Meme ve meme başında farklılık, memenin yanında veya da koltukaltında bir kitle veya kalınlık, meme ve meme başının görünümünde değişiklik, memenin boyutunda ve şeklinde bir değişiklik, meme başının içe dönmesi gerekir.
NEFES ALAMIYORUM
176 santimetre boyum var. 110 kiloyum. Gece