Fıtığı iyileştirmez
70 yaşındayım. 10 senedir kasık fıtığım var. Kalp hastasıyım ancak ameliyat olamıyorum. Buna iyi gelecek bitkisel karışım önerir misiniz
OZON tedavisi uygulamadan önce doktor olarak seni muayene etmemiz gerek.
Genel bilgi vermek gerekirse ozon tedavisi, ağrı ve enfeksiyon kontrolünde fayda sağlanabilen bir tedavidir. Bununla beraber P.R.P. tedavisi dediğimiz kişinin kendi kanından hazırlanan ve diz eklem boşluğuna enjeksiyon tedavisinden faydalanabilirsin.
KANSER KORKUSU
45 yaşında bir kadınım. Adetlerim düzenli. Kanser olmaktan korkuyorum. Meme kanseri için hangi tahlili yaptırayım dedim. CA 15-3 istediler. Bu test bende kanser varsa gösterir mi
EVET gösterir.
Her ne kadar tarama testi değilse de istenir. Meme kanseri tanısı konmuş kişilerde takipte kullanılan bir testtir. Genellikle CA 15-3 düzeyi ne kadar yüksekse meme kanseri o kadar ilerlemiştir.
Kanser büyüdükçe CA 15-3 seviyesinde artış olur. Ayrıca karaciğer ve pankreas kanserinde de bu değer yükselebilir.
ŞİŞKİNLİĞE SİNAMEKİ
Geçen yıl safra kesesi taşı aldırdım. Ama hala karnımda şişkinlik var. Basurum da var. Şişkinliğin nedeni o olabilir mi
HAYIR. Basurunun sebebi şişkinlik olabilir. Alınan safra kesesi taşı değil.
Senin safra kesenin tamamını aldılar. Sindirim için safra gerektiren özellikle, hayvani ve yağlı gıdaları sofranda azaltmadıysan hazımsızlık şikayetin artar.