Yeniayla yenilikçi adımlar

Hem kişisel hem de iş hayatımızda denenmemişi denemek, farklı bir şeyler yapmak için harika bir dönemdeyiz. Maddi konulardan yana sürpriz, güzel fırsatlar karşımıza çıkabilir. İlişkilerde ihtiyacımız denge. Ülkemizde ve dünyadaysa ekonomi her zamanki gibi ilk madde.


Yılın ilk yeniayı 11 Ocak günü Oğlak burcunda meydana gelecek.

Bu yeniaya Uranüs'ün destekleyici bir etkisi, hayata geliş amaçlarını temsil eden ay düğümlerinin de stresli bir etkileşimi olacak. Şimdi bu yeniayın önce bireysel, sonra dünya ve Türkiye üzerindeki etkilerine birlikte göz atalım.

Oğlak yeniay zamanları hayatımıza ihtiyacımız olan kuralları, sistemi rahatlıkla uygulayabiliriz. Bu dönem hayatı biraz daha ciddiye alma, sorumlulukların farkına varma, görevlerimizi yerine getirme zamanıdır. Orta ve uzun vadeli kişisel planlar yapmak için de şahane bir zamandır. Geleceğe yönelik ciddi ve güven veren adımlar atma ihtiyacı duyarız. Kurallar ve düzen demişken bu konularda çok aşırıya kaçmamakta da yarar var.
Bu dönem işimiz ve kariyerimizle ilgili konular ön plana çıkmaya başlar.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

İş başvuruları yapmak, önemli toplantılar organize etmek, işimizle ilgili bir şeyleri düzenlemek, iş açmak, iş büyütmek, bütçe planlaması yapmak, fiyatları revize etmek gibi konulara eğilebiliriz. Bu dönem somut, elle tutulur işler, projeler, hedefler zamanıdır.

Finansal konulara odaklanabilir, yatırım seçeneklerini araştırabiliriz. Özellikle bu yeniaya Uranüs'ün güzel bir desteği olacak Boğa burcunda. Maddi konulardan yana güzel fırsatlar karşımıza çıkabilir. Sürpriz iş fırsatlarıyla karşılaşabiliriz. Uranüs işin içindeyse orada her zaman yenilikçi yaklaşımlar vardır. Hem kişisel hem de iş hayatımızda yenilikçi adımlar atmak, denenmemiş bir şeyler denemek, farklı bir şeyler yapmak için de harika bir dönemdir. Diğer yandan dijital ve teknolojik konularda projeler gündeme gelebilir. İşimizle ilgili teknolojik yatırımlar yapabiliriz. Ya da hazır Merkür retrosu bitmişken bilgisayar, cep telefonu gibi teknolojik ihtiyaçlarımızı karşılayabiliriz.

Boğa'daki Uranüs maddi değerler ve finansal istikrarla ilişkili olduğundan, bu üçgen açı, mali durumumuzu iyileştirecek yenilikçi yaklaşımlar ve fikirler getirebilir.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Yeniaya Ay düğümlerinin tam kare açısı olması ilişki yönetiminin önemine işaret etmekte. İlişkilerde ne bencil ne de sürekli memnuniyet yaratma çabasında olmalıyız. Asıl ihtiyacımız denge. İşin içinde Ay düğümleri olduğundan geçmiş birtakım deneyimler yeniden gündeme gelebilir. Bu yeniay ortak işler, projeler için pek olumlu etkiler taşımıyor. Bu yüzden her ne yapacaksak tek başımıza halletmemizde yarar var.

Sağlıkla ilgili; dişlerimize özen göstermeli, diş kontrollerimizi yaptırmalıyız. Eklemlerimize ve cildimize de dikkat etmemizde fayda var. 20 derece Oğlak dizlere işaret eder, dizlerimiz hassas olabilir.

Teknolojik yatırımlar...

Oğlak burcu; hükümetler, kurallar, para piyasası, inşaat sektörü, askeri konular, komutanlar, yargıçlar, kural koyan kişiler, tarihi eserler, tarihi yerler, yaşlılar ve ekonomiyi sembolize eder.ö

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Bu dönem dünyanın ana konusu enflasyon, maddi konular, görevler, kurallar, operasyonlar olabilir.
Yeniay fiyat düzenlemeleri, ekonomik hedeflerin açıklanması, bütçe konularının konuşulması, mali analizlerle geçecek belli ki Finansal sistemler, borsalar ve ekonomik düzenlemelerde yeni yapılandırmalar getirebilir, uzun vadeli ekonomik planlar ve stratejiler gündeme gelebilir. Ayrıca bu dönem tarihi araştırmalar ve konular sık sık ön plana çıkabilir.