Gökyüzü bu ara çok hareketli

Yarın Terazi burcunun 25'inci derecesinde yılın ilk Ay tutulması meydana gelecek. Bugün aşk fırsatlarıyla dolu; salı günü estetik kaygılarımız tavan yapacak. Bu hafta Boğalar sosyal çevrelerinde, Aslanlar da mali işlerinde meydana gelecek gelişmelere odaklanmak zorunda. Koçlar ve Teraziler de sağlıklarına.

B u hafta gökyüzü gündemi hareketli. Bir yandan Terazi burcunda Ay tutulması -ki onun etkilerini geçen hafta yazmıştım- diğer yandan Mars'ın Balık burcunda dün başlayan 30 Nisan'a kadar sürecek seyahati var. Bakalım hafta nasıl geçecek

Bugün Ay 18.47 ile 23.27 arasında Başak burcunda boşlukta olacak, akabinde Terazi burcuna geçecek. Venüs ile Jüpiter arasında sekstil açı oluşacak. Etki süresi 2 gün. Eğlenmek, mutlu vakit geçirmek, bedenimizi tatmin etmek için en uygun zamanlardır. Etrafımızdakilere cömert davranabiliriz. Bekârsanız flört etmek, yeni insanlarla tanışmak için harika bir dönem. Aşk fırsatlarıyla karşılaşabiliriz.

Yarın 5 derece Terazi burcunda Ay tutulması meydana gelecek. Bu tutulmaya Plüton'un desteği olacak. Ay tutulması döneminde ilişkilerde denge ve uyum arayışı artabilir. İlişkilerdeki dengesizlikler ve sorunlar daha belirgin hale gelebilir ve çözüm arayışı başlayabilir. Bu dönemde adalet arayışı ve haksızlıklara karşı tepkiler artabilir.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Salı Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat edecek. Ay Terazi burcundayken estetik kaygıların tavan yaptığı zamanlardır; ilişkiler, ortaklıklar kurmak için güzel bir gündür. Diyetisyene gitmek ve estetikle ilgili her konuya balıklama dalabilirsiniz. Yaşamımızda huzur, sessizlik, uyum, denge ihtiyacı çok artar, yüksek sesli her şey rahatsız eder.

Çarşamba Ay 2.07 ile 12.02 arasında Terazi burcunda boşlukta olacak, akabinde Akrep burcuna geçecek. Venüs ile Uranüs arasında sekstil açı oluşacak.

Etki süresi - 2 gün. Daha fazla sosyalleşmek ve daha fazla heyecan verici aktiviteler içinde olmak isteyeceğimiz zamanlardayız. Sürpriz, beklenmedik maddi kazançlar, tekliflerle karşılaşabiliriz. Sanat ve yaratıcılık konusunda
özgün fikirler aklımızda uçuşabilir.

Perşembe Ay tüm gün Akrep burcunda seyahat edecek. Ay Akrep günlerinde psişik radarımız açık olur, çevremizdeki kişilerin duygu ve ruh hallerini algılayabiliriz. Cinsel enerjisi yüksek bir gün olacak. Konuşmalar derinlere iner, karşınızdakilerin kalplerindeki sıkıntıları açığa çıkarmak için onlarla uzun uzun sohbetler yapabiliriz.
Cuma Ay 18.38 ile 22.51 arasında boşlukta olacak, akabinde Yay burcuna geçecek. 22.51'e kadar Akrep'te etkileri hâkim olacak. Duygusal anlamda huzursuzluklara, gerginliklere sebebiyet verebilir. Duygularımızı ifade ederken biraz sert davranabiliriz; arıza çıkarmaya, kavgaya eğilimliyizdir. Kredi, banka, vergi konularıyla ilgilenebileceğimiz bir gün olabilir.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

30 Mart Cumartesi Ay tüm gün Yay burcunda seyahat edecek. Enerjik, hareketli, neşeli, keyifli bir güne ve enerjiye işaret eder. Hoşgörü ve affetme zamanıdır. Spora başlamak için idealdir. Yoga, pilates gibi aktiviteleri de araştırabilirsiniz. Sakarlıklar peşinizi bırakmayabilir. Yeni deneyimlere, yeni konulara, farklı ilgi çekici şeylere yönelebiliriz.

30 NİSAN'A KADAR BALIK BURCUNDA İLERLEYECEK MARS'IN BURÇLARA ETKİSİ

Dua edin, meditasyon yapın
Koç (21 Mart-19 Nisan)

Sosyal yaşamınızdaki aktif tempo, sakin bir atmosfere yerini bırakıyor. Sağlık konularına ekstra özen gösterin.
30 Nisan'dan itibaren hedeflerinizi netleştirme sürecine giriyorsunuz. Bu zaman zarfı, dua etmek, meditasyon yapmak ve ruhunuzu besleyecek faaliyetlere yönelmek için idealdir.
Dostlarla ilgili fedakârlık söz konusu
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Sosyal çevreniz hayatınızdaki mücadelenin merkezi haline gelecek. Dostlarınızla aranızda fedakârlık önemli bir tema olacak, ancak bu fedakârlık bazen gerginliğe yol açabilir. Kulüplere ya da sivil toplum kuruluşlarına katılabilir, aktif roller alabilirsiniz. Partiler ve eğlenceli aktiviteler hayatınızda daha fazla yer bulacak.

Üstlerinizle gerginlik yaşamayın
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

İş ve kariyer alanlarında kendinizi daha hırslı hissetmeye başlayacaksınız. Ancak bu süreçte üstlerinizle ilişkilerinizde gerginlik yaşamamaya özen gösterin. Kararsızlık, dikkatsizlik gibi durumlara dikkat! Hedeflerinize net bir şekilde odaklanmak ve kararlılıkla ilerlemek önemli.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Hedefleriniz gerçekçi mi, iyi bakın
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Mars hayatınıza dinamizm katacak. Bu dönemde yayıncılık, iletişim, uluslararası projeler, yabancılarla işbirlikleri ve yurtdışı seyahatleri gibi konularda ivme kazanacaksınız. Harekete geçmek istediğiniz hedeflerin gerçekçiliğinden emin olmanız önemli. Su kenarı yerlere seyahatler planlayabilirsiniz.

Para konusunda ayaklarınız yere basmalı
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Mali meselelerle ilgili stres yaratabilecek durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bir yatırım için kredi arayışına girebilir, bir ev satın alma veya bir işletme kurma planları yapabilirsiniz. Borç alma, kredi gibi konularda ayaklarınızı yere sağlam basmak ve kapsamlı araştırmalar yapmaya özen göstermelisiniz.