Boğa burcunda Jüpiteryen Ay tutulması

Kişisel gündemimizde konfor, yaratıcılık, güven duygusu ve mutluluk var. Ama dünya genelinde dini konularda ve terör olaylarıyla ilgili sert durumlar yaşanabilir. Meclis'teyse gergin tartışmalara şahit olabiliriz.

Malum, tutulma ayındayız. Geçen hafta bugün Terazi burcunda olacak Güneş tutulmasından bahsetmiştim.
Bu hafta da ay sonunda meydana gelecek olan Boğa burcundaki Ay tutulmasını konuşalım. "E daha var, ne bu acelen" diyebilirsiniz. Ama tutulmaların en güçlü etkileri, tutulmanın gerçekleştiği anın öncesinde ve sonrasındaki 20 gün boyunca gerçekleşir. Dolayısıyla ay sonunda meydana gelecek Ay tutulmasının etkisi altındayız. Tutulma Türkiye dahil dünyanın birçok yerinden gözlemlenebilecek. Tam tutulma 28 Ekim'de saat 23.14'te meydana gelecek, Bakalım bize, dünyaya ve ülkemize ne gibi etkileri olacak

Boğa burcundaki tutulma zamanları gündemimiz daha çok konfor, yaratıcılık, güven duygusu, özdeğer, mutluluk, sahip olma ve maddiyatla ilgili konular olur.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Ayrıca Boğa süreçleri yavaşlama ve sakince hareket etme zamanıdır. Bize keyif veren konular neyse hayatımızda onlara daha fazla yer açabiliriz. Toprakla ilgilenmek, saksıları çiçeklendirmek, bahçemizi düzenlemek, doğaya dönmek için harika bir dönemdir. Yine toprak alım-satım işlerini halletmek için de idealdir.
Paramızı arttırmak adına planlar yapabilir, yatırım olanaklarıyla ilgilenebiliriz. Atacağımız adımların somut ve kalıcı sonuçlar ortaya çıkarmasını isteriz.

Ancak tutulma zamanı gökyüzünde Mars'la Jüpiter karşı karşıya olacak. Bu da aşırılıklara kaçma eğilimine yol açabilir. Aşırı risk alma, harcama yapma veya gereğinden fazla zorlama gibi eğilimlerde dikkatli olmak gereklidir. Sabır ve dikkatli düşünme de önemlidir. Aceleci kararlar veya ani hareketler uzun vadeli hedeflerimizi olumsuz etkileyebilir. Özellikle finansal konularda acele ve panikle hareket etmemekte fayda var!

İnançlar, felsefi konular üzerinde tartışabiliriz. Spora başlamak için idea bir dönemdir fakat kasları gereksiz yormamaya özen göstermeli.

Cinsel anlamda da yeni maceralara, eğilimli olabiliriz. Kibir ve bencillik gibi tutulmanın olumsuz etkileri bizleri zor duruma sokabilir. Sabırsızlık ve acelecilik yüzünden kazalara, düşmelere, çarpmalara yatkın olabiliriz, dikkat!
Ticari girişimler için uygun bir dönem değildir. Yurtdışı bağlantılı her türlü iş ve girişimde sorun çıkabilir. Sağlık açısındansa boyun, boğaz, ses telleri, bademcikler hassas olabilir.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Boğa burcu dünya astrolojisine göre; ticaret, borsa, finans kurumları, para, ekonomi, tarım, toprak, sanat, sigorta, beslenme, gıda ve müzisyenlerle ilgilidir.

Bu tutulmada Mars ve Jüpiter karşı karşıya olacak ve buna Merkür eşlik edecek. Din, inanç ve sporla ilgili konularda olumsuz durumları ve yangınları anlatır bize. Eğitim, yabancılarla yapılan işler, ticari faaliyetler ve medyayla ilgili konularda stresli durumlar meydana gelebilir. Dini konularda, örgütlerle ve terör olaylarıyla ilgili sert durumlar yaşanabilir. Patlama, deprem gibi riskler söz konusu.