Aksaklıklar meydana gelebilir

Koç burcunda Güneş tutulmasına doğru hızla yol alıyoruz. 2025'in ikinci tutulması 29 Mart günü gerçekleşecek. Başrol oyuncusu bu kez Merkür fakat geri giden, yani retro haliyle...

Ay sonundaki güneş tutulması Koç burcunda gerçekleşeceğinden yangınları, aktif volkanları, siyasi liderlerin fütursuzca ve bencilce çıkışlarını, sansasyonları, yeni enerji türlerini, enerji kaynaklarını, güneş enerjisini, askerleri, savaşı, rekabete ve mücadeleye dayalı ortamların oluşmasını, sporcuları, kahramanlık yapanları ve itfaiyecileri sembolize ediyor.

Bu tutulma, dünya genelinde yeni projelerin, girişimlerin ve hareketlerin başlamasına işaret edebilir. Dünya liderleri ve hükümetler tarafından alınan önemli kararlar ve liderlikle ilgili değişiklikler gündeme gelebilir.Uluslararası çatışmaların veya askeri gerilimlerin artması mümkün. Diplomasi yerine güç kullanımına yönelik eğilimler de görülebilir. Toplumsal aktivizm ve protesto hareketlerinde artışa yol açabilir. İnsanlar haklarını ve özgürlüklerini savunmak için daha cesur eylemler yapabilirler.

Haberin Devamı

Tutulma zamanında yangınların artması, yanardağların yeniden harekete geçmesi gibi etkiler de olabilir. Yeni enerji kaynakları, güneş enerjisinin kullanımı, enerjiyi verimli ve doğru kullanmakla ilgili uyarılar, enerji krizi konularında haberler duyabiliriz.

GERİ ADIMLAR...

Tutulma liderlerin, hükümetlerin ve önemli otoritelerin karar alma süreçlerinde hatalar yapabileceğine işaret ediyor.Liderlik pozisyonlarındaki kişiler kendilerini yanlış anlaşılmalar, iletişim kopuklukları ve planlama hataları içinde bulabilir. Daha önce aldıkları stratejik kararlarda geri adım atabilirler.

Bu dönemde ülkeler arasındaki askeri gerilimler artabilir ve diplomatik görüşmelerde başarısızlıklar yaşanabilir. Tutulma, ayrıca geçmişte çözülemeyen güvenlik sorunlarının yeniden gündeme gelmesine de yol açabilir.

Merkür, iletişim, teknoloji, ulaşım ve ticaretle ilgilidir. Bu alanlarda aksaklıklar, teknik arızalar ve hatalı bilgi akışı yaşanabilir. Dijital platformlarda, veri güvenliği ve teknoloji sistemlerinde sorunlar meydana gelebilir.