2024'te hayati kararlar almak için en ideal dönemler

Yeni yılda evlenme, diyete başlama ve estetik işlemler gibi kararlar alırken astrolojinin önerilerine kulak vermek isteyenler için bir rehber hazırladım. Takvimi kullanırken dolunayları takip eden 3-4 günlük zaman dilimiyle, diğer tarihleriyse - 1 gün olarak kullanmanızı tavsiye ederim.

Yeni sene, yeni umutlar, yeni hayaller, yeni planlar... Bu planlar içinde belki de en heyecanlı olanı evlilik! Doğru zamanda evlilik için parametrelerimiz, ilişkileri sembolize eden Venüs'ün yanı sıra Merkür'ün geri harekette ve sert açılar altında olmaması. 2024 yılı boyunca oluşacak kötü etkileşimlerin zaman listesini çıkardım, siz de bu liste dışında kalan günleri evlilik, sözleşme, anlaşma, ortaklık kurma gibi zamanlar için kullanabilirsiniz. Bu tarihleri - 1 gün gibi düşünebilirsiniz.

Rehberlik edebilir

Birçok eyleme başvururken astrolojiyi nasıl adeta bir rehber gibi kullanabiliyorsak diyete başlamak için de işimize yarar. Nihayetinde astroloji zamanı doğru ve etkin bir şekilde kullanma konusunda muazzam bir rehber! Astrolojik olarak diyete başlayabileceğiniz tarihleri listeledim. Bu tarihlerin bazıları dolunay zamanları. Dolunay ve takip eden 3-4 günlük zaman diliminde başlayacağınız diyetlerden maksimum verim elde eder, en azından ödeminizi çok daha hızlı ve etkin bir şekilde atabilirsiniz. Dolunayın dışındaki diğer tarihleriyse - 1 gün olarak kullanmanızı tavsiye ederim. Özellikle bu tarihlerde gezegenlerin Satürn ile olumlu etkileşimde olduğu zamanları referans aldım. Çünkü astrolojik olarak Satürn; disiplin, sorumluluk, sınırlar, küçülmek, daralmakla ilgili. Böylece diyete hem disiplinli başlar, hem istikrarı sağlar hem de rahatlıkla daralabilirsiniz. Ama unutmayın ki diyet her zaman kişiye özeldir ve bu konuda eğitim almış uzmanlar tarafından yazılmalıdır.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

İş güzellik ve estetik olduğunda astrolojiyi hafife almayın... Bu yıl gökyüzünün estetik ve güzellik danışmanınız olmasına ne dersiniz Doğru kişilerin ellerinde muhteşem sonuçlar ortaya çıkar. Bir de doğru zamanda harekete geçerseniz bu eylem için faydanızı ikiye katlamış olursunuz. Venüs'ün 2024 yılı boyunca güzel açılar yaptığı zamanlardan oluşturduğum güzellik takvimindeki tarihleri
- 1 gün gibi düşünebilirsiniz.
Evlilik, sözleşme, ortaklık için uzak durulacak tarihler

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Merkür'ün geri harekette olacağı yani retro zamanları:
31 Mart-27 Nisan
3 Ağustos-31 Ağustos
24 Kasım- 17 Aralık

Venüs'ün sert etkileşimleri:

1 Ocak VenüsSatürn kare
19 Ocak VenüsNeptün kare
3 Mart VenüsUranüs kare
1 Mayıs VenüsPlüton kare
9 Haziran VenüsSatürn kare
17 Haziran VenüsNeptün kare
12 Temmuz VenüsPlüton karşıt
2 Ağustos VenüsUranüs kare
23 Eylül VenüsPlüton kare
28 Ekim VenüsSatürn kare
9 Kasım VenüsNeptün kare
28 Aralık VenüsUranüs kare

Merkür'ün sert etkileşimleri:

9 Ocak MerkürNeptün kare
10 Şubat MerkürJüpiter kare
17 Şubat MerkürUranüs kare
17 Mayıs MerkürPluton kare
12 Haziran MerkürSatürn kare
17 Haziran MerkürNeptün kare
3 Temmuz MerkürPluton karşıt
22 Temmuz MerkürUranüs kare
7 Eylül MerkürUranüs kare
25 Eylül MerkürNeptün karşıt
31 Ekim MerkürUranüs karşıt

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Mars'ın sert etkileşimleri:

10 Mart MarsUranüs kare