2024 burçlara neler getirecek KOVA VE YÜKSELEN KOVA: Büyük değişimler

Bu yıl yaşayacağınız değişimler sonucu şu ankinden çok farklı bir hayatınız olabilir. Hayatta önümüze çıkan öğrenme süreçlerinden birini siz 2024'te maddi konularda deneyimleyeceksiniz. Uzun seyahatler için uygun zaman olabilir.

PLÜTON TRANSİTİ-Hangi konularda değişim yaşanacak

Krizleri avantaja çevireceksiniz

21 Ocak'ta değiştiren, dönüştüren, her şeyi yıkıp yeniden yapılandıran, güç kazandıran Plüton, Kova burcuna geçecek. Aslında 2023 Mart ayında bir süreliğine bu burca geçmişti. Mart-haziran arası bir ön gösterimdi, o süreçte hayat size hangi alanlarda değişimi fısıldamaya başladı, bir düşünün bakalım. Plüton'un seyahati bu kez 9 Mart 2043'e kadar sürecek. Plüton genel olarak yok eden, güç kazandıran, yeni bir sistem kuran, psikolojik üstünlük ve tatmin isteyen bir gezegendir. Plüton burcunuza geçerek kariyer, para kazanma kaynakları, fiziksel görüntünüz, yaşadığınız şehir-ülke, yetenekleriniz ve kimliğiniz üzerinde çok büyük değişimleri yıllar içinde meydana getirecek. Şu ankinden çok farklı bir hayat yaşıyor olacaksınız. Ama her şeyden önce psikolojik anlamda güçleneceğiniz bir süreç olacak ve krizleri avantaja çevireceksiniz.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

SATÜRN ETKİSİ

Lüks harcamaları kısın

Satürn yıl boyunca Balık burcundaki seyahatine devam edecek. Satürn'ün temsil ettiği öğrenme sürecini bu sefer maddi konular üzerinden deneyimleyeceksiniz. Bu sürecin en önemli etkisi işin içinde Balık olması. Boş hayallerin peşinde koşan para kaybedebilir. Bazen az parayla çok iş becerebilecekken bazen de çok paranız olsa bile hiçbir iş yapamayabilirsiniz. Yaratıcılık, sahne, hayal gücü, sağlık, enerji gibi işlerden para kazanmak adına adımlar atmak isteyebilirsiniz ama işler biraz yavaş seyredebilir. Sürekli hesapta olmayan ödemeler, harcamalar çıkabilir. Finansal konularda yeri geldiğinde soğuk ve katı kararlar almanız da olası. Lüks harcamalar minimum düzeye iner bu dönemde. En önemlisi kendinize değer vermeyi öğrenmeniz gerekebilir.

JÜPİTER ETKİSİ- Fırsatlar nereden gelecek

Şans oyunlarında fazla risk almayın

Bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni olan Jüpiter, 26 Mayıs'a kadar Boğa burcundaki seyrine devam edecek. Ev almak için girişimlerde bulunabilir, elinizdeki arsa ve gayrimenkul yatırımlarını değerlendirebilirsiniz. Aile yanından ayrılıp kendi evinize çıkabilir ya da mevcut evinizde yenilemeye gidebilirsiniz. Belki bu süreçte yurtdışında yaşamak adına adımlar atabilirsiniz. Tarıma yönelebilir, organik tarıma yatırım yapabilirsiniz.
26 Mayıs'tan sonra Jüpiter, İkizler burcuna geçiş yapacak ve 10 Haziran 2025'e kadar 5'inci evinizde seyahat edecek. Bu dönem birçok flörtünüz olabileceği gibi inanılmaz bir aşkla ayaklarınız yerden de kesilebilir. Bu aşklar farklı etnik kökenlere, farklı inançlara sahip kişilerle yaşanabilir. Veya âşık olduğunuz kişiyle iş yapma kararı da alabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak için birçok fırsatınız olacak. Çocukları olanlarsa onların hayatlarıyla ilgili harika gelişmeler yaşayabilir. Bu dönem yatırım araçlarını ustaca kullanabilir, güzel gelirler elde edebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işlerde çalışanların kalıcı eserler üretebileceği ve bunlardan kazanç elde edebileceği bir süreç. Yeni hobiler keşfedebilir, hobilerinizden kazanç sağlayabilirsiniz. Sahneye ilgili işler yapmak için de fırsatlar olacak.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

GÜNEŞ VE AY TUTULMALARI-Dönüm noktalarınız neler

İnançlarda dönüşüm

Yılın ilk Ay tutulması 25 Mart'ta 5 derece Terazi burcunda Ay tutulması. 9'uncu evinizde meydana gelecek tutulmaya Kova burcundaki Plüton'un desteği olacak. Bu dönemde, eğitim ve öğrenimle ilgili önemli değişiklikler yaşanabilir. Bu tutulma bilgiye olan açlığınızı artırabilir ve yeni öğrenme alanlarına yönelmenize yol açabilir. Farklı kültürleri keşfetmek, uzun yolculuklara çıkmak için uygun bir zaman olabilir. Felsefi ve manevi inançlarınızda derinlemesine bir gözden geçirme ve dönüşüm sürecini tetikleyebilir. Plüton'un da desteğiyle bu dönem güç kazanacağınız, önemli büyük değişim-dönüşümler yaşayacağınız bir sürece işaret edebilir.