Hakem, gergin geçen ve ikili mücadelelerin yoğun olduğu maçta sahada 10 sarı ve 1 kırmızı kart gösterdi; kulübeye gösterilen kartları ise saymakta zorlandık.
Haberin Devamı ›Buna rağmen hakem oyunun kontrolünü sağlayamadı, sertleşen anları doğru okuyamadı ve tansiyonu düşürmekte gecikti. Bu da sürekli kart tartışmalarına yol açtı. İlk yarıya hakem tutarsız kararlarla başladı.
2. dakikada Murillo'nun Barış Alper'in ayağına bastığı pozisyonda sarı kart çıkmalıydı.
5. dakikadaki Osimhen'in müdahalesine verilen sarı kart ise yerindeydi.
21. dakikada Barış Alper-Agbadou mücadelesinde devam doğruydu, bence penaltı yoktu. Ancak sakatlık sonrası hakem oyunu durdurduğu için Orkun'un itirazına kart çıkmaması eksikti. 29. dakikada Sane'nin Asllani'ye faul yaptığı pozisyon kırmızı kartlıkken sarı kart çıktı. Sane rakibin bilekten üst bölgesine kramponun vidalarıyla yaralayıcı şekilde basmıştı. Bu karara Orkun'un alkışlı itirazına çıkan sarı kart doğruydu.
31. dakikadaki Murillo faulüne sarı karta katılmadım. Agbadou'nun Osimhen'e bastığı pozisyonda ise faul bile verilmemesi hataydı. Sarı kartlık bir fauldü.
Haberin Devamı ›Osimhen'in vuruşu...

6