TFF iftiharla sunar!

Müjdeler olsun. Süper ligimizde bu haftadan itibaren yabancı gözlemciler görev yapacak.
İngiltere, Romanya, İspanya, Portekiz, Hollanda velhasıl on Avrupa ülkesinden gözlemciler televizyon başında hakemlerimizi gözleyecek, puanlayacak ve hizaya getirecek!
Bu isimler nasıl belirlendi, referansları kim Kim kimin dostu, arkadaşı, sorgulayan neden tu-kaka oluyor
Şaka bir yana; bu dahice fikri ortaya atanlara ve onay veren federasyon yetkililerine soruyorum; Türk gözlemciliği ve hakemliği hangi dönemde bu denli değersiz kılındı ve aşağılandı
Göreviniz onları eğitmek, kaliteyi, seviyeyi yükseltmek değil mi Bunu becerecek kadrolarınız, nitelikli elemanınız yok mu ki, elin adamından medet umuyor ve her hafta on binlerce euroyu gözden çıkarıyorsunuz Ayıptır, yazıktır, günahtır.
Yeni puanlama yöntemi, çok övündüğünüz "dijital hakem atamalarının" ne kadar gerçek dışı olduğunu ortaya çıkarınca, umarım bu kandırmacadan vazgeçersiniz.
Bu arada çelişkiye bakın; güvenmedikleri gözlemcilere 3'er 4'er hakem mentörlüğü verip, süper lig kadrosunun psikolojisini düzeltmeye kalkıyorlar. Sus payıdır kabul edenlere. "Koç" olamayanlar bozulmasın, sıra gelir elbette!
Ayda bir-iki maç almak uğruna sessiz kalan sevgili gözlemciler, geçmişte yaptığınız hataların bedelidir bugün size layık görülenler. Hiç ağlamayacaksınız.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

"Zaferin rengi"

Perşembe sabahı Ali Koç ekranlardaydı. Öznesi bir iş insanı ve Fenerbahçe kulübü başkanı ise satır aralarından gündeme dair mesajlar çıkarmak zor olmuyor.
Örneğin; Koç'un sohbetin akışı içinde kurduğu "Türkiye'de futbol, temiz insanların barınabileceği bir sektör değil" cümlesine yüklenecek o kadar çok anlam var ki!