Füzelerle gelen barış
Nükleer tesisler vuruldu mu vurulmadı mı Vurulduysa ne kadar vuruldu Nükleer tesisler tamamen yok edildi mi Hangi nükleer tesisler Elbette İran'ın nükleer tesisleri. ABD Başkanı'na göre vuruldu ortadan kaldırıldı. Aynı ABD'nin istihbarat raporuna göre vuruldu ama ortadan kaldırma şöyle dursun ciddi bir zarar bile verilemedi. Bay Başkan benim dediğim doğru diyor nükleer tesisleri yok ettik diyor. İstihbarat ise vurduk ama vurup vurmadığımız bile belli değil diyor. Bay Başkan kendi istihbaratınca yalanlanınca istihbarata raporu değiştirtiyor. İstihbarat ise raporu başkanın isteği üzerine değiştiriyor. Ciddi diyor zarar verdik diyor, aslında zarar vermek isterdik diyor, zarar verdik mi kime zarar verdik neye zarar verdik diyor, zarar ne biz ne verdik diyor, neye verdik diyor. Tartışma uzarsa eğer yakında başkan ve istihbarat, sahi İran'ın nükleer tesisleri neredeydi yahu, biz bombaladık ama nereyi bombaladığımızı biz de bilmiyoruz diyecek! İran'da nükleer tesis var diye kim söyledi ulan diyerek başkalarını suçlamaya başlamaları yakındır! Komedi bu şekilde sürerken
Bay Başkan barış ödülü istiyor! Hem İran'ı bombalama emri verdiğini söylüyor hem de barış ödülü istiyor. Bay Başkan barış ödülünü başka bir şey sanıyor anlaşılan! Barış ödülünün bakkalda satılan bir şey olduğunu sanıyor başkan! Efendim şuradan bir kilo barış ödülü verir misiniz! Beyefendi bugünlerde indirimde barış ödülü, isterseniz iki kilo verelim, ne derseniz! Hay hay bana şuradan iki kilo barış ödülü verin! Yanında ne istersiniz efendim, barış ödülünü tartana kadar hangi yerleri bombalamak istersiniz! Barış ödülü çok ucuz bir şey! Başkana şuradan barış ödülü verin! Nasıl olsa ucuzladı barış ödülü! Beş kilo yapalım mı barış ödülünü başkan! Bak önümüzdeki günlerde zam gelebilir barış ödülüne! Ucuzlamışken alıver başkan! Hadi tart bakalım! Başkana yedi kilo barış ödülü verin! Acıktıkça yer! Başkan barış ödülünü yenecek bir şey sanıyor! Merak etme başkan kimse yemez barış ödülünü!
İran'ın nükleer tesislerini vurmak için arayıp nükleer tesislerin yerini bir türlü bulamayan başkan, barış ödülüne sardırdı! Oysa barış çok kolay! İran, ABD askeri üslerini bombalayınca barış anında geliverdi! Nasıl da saklanıyormuş oralarda! Bütün barış ABD'nin Ortadoğu'daki askeri üslerindedir! Oralarda saklanıyor kerata! İran iki füze fırlatınca anında masayı kapıp geldi barış! Bakın nasıl da kolay oluyor barış! İran hipersonik füzeleri İsrail'i özellikle de Tel Aviv'i aydınlatınca barış anında geliverdi! Barış aydınlığı sever! İsrail gece gündüz aydınlatılsa barış sürekli gelir! Barış İsrail'de saklanıyor! İsrail'i dümdüz etmek lazım barışın saklandığı yerden çıkması için! İran füzeleri İsrail'i aydınlatınca barış anında masayı kaptı geldi! Türkiye hiç barış yanlısı değil! İran aydınlatmasına Türkiye de katkı verebilirdi! İsrail hem daha aydınlık olurdu hem de barış saklanacak yer bulamaz açıkta kalırdı! İsrail'i haritadan silse Türkiye ya da İran, ABD Başkanı barış ödülünü hak ederdi! Türkiye, İsrail'i ortadan kaldırıp ABD Başkanı'na barış ödülü vermelidir! Başkan barış ödülünü hak ediyor! İsrail'e düşen İran füzeleri başkana anında bir aydınlanma getirdi! Barışı buluverdi, yetinmedi barış ödülü istiyor! Türkiye ve İran İsrail'i haritadan silip başkana istediği barış ödülünü vermeliler! Hatta dahası Beyaz Saray'ı aydınlatıp barış ödülünü ABD aydınlığında verseler çok daha iyi olur, bunu fazlasıyla hak ediyor başkan! Dünya bir ABD aydınlığı bekliyor! Bir ABD aydınlanması yaşamalı dünya! Türkiye füzeleriyle!