Sinan Kaloğlu ile hasbihal

Bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen teknik direktör Sinan Kaloğlu ile İstanbul'da bir araya geldik. Gençlerbirliği'yle bu sezon play-off'un kapısından dönen genç teknik adam kariyerine nasıl başladığını ve hedeflerini bizimle paylaştı.

MODERN FUTBOLU BENİMSEMİŞ

Kahvaltıda buluştuğumuz Sinan Kaloğlu'yla futbolculuk yıllarından bu yana yaşanan gelişmeleri konuştuk. Teknik direktörlükte hedeflerinden bahsetti. Aldığı eğitimler kariyeri açısından oldukça önemli olacak. Futbolcularıyla kurduğu iletişime de çok önem veriyor. Verdiği önem gazetecilerle bir araya gelmesiyle de ortada.

Altay ve Gençlerbirliği'nde imkansızlıklar içinde neleri başardığından da bahsetti. Düşme potasından aldığı takımları üst sıralara taşıdı.

Modern bir futbol aklına sahip olduğundan da bahsetti. Ben de oynattığı futbolla kendisine katılıyorum. Geçiş oyununun futbol dünyasında günümüzü yansıttığını düşünüyor. Örnek olarak da Ancelotti'nin Real Madrid'ini gösteriyor.

Sinan Kaloğlu, kariyerinde önemli yerlere geleceğini vizyonuyla bize hissettirdi. Altay ve Gençlerbirliği'ndeki başarıları da ortada. Umarım imkanları daha geniş bir takım çalıştırma fırsatı da bulur.