İsrail Başbakanı Netenyahu'nun resmi uçağı Atina'da görüntülendi. Netenyahu kaçtı mı

İran ile İsrail arasında tırmanan gerilim adeta savaşa dönüştü. İsrail ordusunun Tahran dahil İran'ın birçok kentine ağır saldırılar düzenlemesinin ardından İran, füzelerle ve Kamikaze dronlarla karşılık verdi. Tel Aviv başta olmak üzere birçok noktaya yağan füzeler sonucu çok sayıda bina hasar aldı, bazı yapılar çökme riskiyle boşaltıldı. İsrail basını, en az 35 kişiye ulaşılamadığını duyurdu. Hasarın boyutu her geçen saat daha da büyürken, İran saldırıları sonrası Tel Aviv'de enkaz altında kalanların ölü ya da yaralı olarak çıkartıldığı görüntüler ajanslara düştü. Söz konusu görüntüler, "Dünyanın Gazze'de onlarca yıldır görmeye alıştığı manzara şimdi Tel Aviv sokaklarında yaşanıyor" yorumlarına sebep oldu. Bu durum İsrail'de büyük paniğe yol açtı. Ben Gurion Havalimanı boşaltıldı. Katil Netanyahu'nun resmi uçağı, havalimanını ilk terk eden uçak oldu. TRT Haber, Yunanistan'a giden uçağı Atina Havalimanı'nda görüntüledi. Bazı iddialara göre Katil ve soykırımcı Netanyahu, İran'ın saldırılarından kaçıp Atina'ya sığındı Bu konu henüz belirsizliğini korurken, Netanyahu'nun uçağı Yunanistan'ın başkenti Atina'da ortaya çıktı. Uçuş takip sitesi Flightradar'da da uçağın Tel Aviv'den Atina'ya gidişi takip edildi. TRT Haber, Atina Uluslararası Havalimanı'na gitti. Katil Netanyahu'nun resmi uçağını görüntüledi. Bu uçak, hem NETANYAHU hem de İSRAİL Cumhurbaşkanı Herzog tarafından kullanılıyor. Netanyahu'nun uçağı yakınında 4-5 sivil uçak da görüntülendi.
KATİL VE SOYKIRIMCI NETANYAHU VE TERÖR DEVLETİ İSRAİL'İN BAKANLARI AİLELERİ ATİNADA İSRAİL HALKI SIĞINAKTA! YUNANİSTAN'DA NETANYAHU KRİZİ

İran'ın misillemeleriyle İsrail'de halk sığınaklara kaçarken, katil Netanyahu ve TERÖR DEVLETİ İSRAİL bakanlarının ailelerini uçaklarla Atina'ya gönderdikleri iddia edildi.

İsrailli devlet yöneticilerinin ailelerini uçaklarla Atina'ya göndermesi eleştirildi! Yunanistan'da İse TERÖR DEVLETİ "İsrail'in güvenli otoparkı olduk" tepkileri yükseldi.

İsrail ile İran arasında yaşanan gerilim sıcak savaşa evrildi. Katil İsrail, Tebriz, Tahran ve birçok kenti hedef alırken İran da saldırılara 'Gerçek Vaat-3' operasyonuyla karşılık vermeye başladı.


UÇUŞLAR DURDU!

Tel Aviv, Ramat Gan ve Rishon Lezion ve Hayfa limanını onlarca füzeyle vuruldu. Panik ve korkunun yaşandığı İsrail'de havalimanları kapatılırken, onlarca uçak ülke dışına çıkarıldı. Bu uçakların başında İsrail'e ait devlet uçakları yer aldı. Üç devlet uçağı, Yunanistan'ın başkenti Atina'daki Uluslararası Havalimanı'nda görüntülendi. Bu uçaklardan arasında Başbakan Binyamin Netanyahu'nun resmi ziyaretlerde kullandığı Wings of Zion (Siyon'un Kanatları) olarak bilinen özel devlet uçağı da yer aldı.


YAKINLARINI KAÇIRDI FÜZELER ALTINDAYIZ!

Uçakların Atina'ya geldiğini Yunanistan Dışişleri Bakanlığı kaynakları da doğruladı. Diğer taraftan, İsrailli bakanların aileleri ve Netanyahu'nun yakın çevresinin Atina'ya gönderildiği yönünde haberler İsrail basınında yer buldu. Bu durum, kamuoyunda sert eleştirilere yol açtı. 3 gecedir başlarına füze yağan İsrailliler, yöneticilerin ailelerinin güvenliklerini ön plana almalarına tepki göstererek, halkın saldırılarla baş başa bırakıldığını iddia ederek Netanyahu hükümeti kıyasıya eleştirildi.


MİÇOTAKİS YUNANİSTAN'I YALNIZLIĞA SÜRÜKLÜYOR! GAZZE İÇİN SESSİZ KALDI