Bursa B. Belediye Başkanı, İstanbul B. Belediye Başkanı İmamoğlu'nun izinden mi gidiyor

Tahran'ın tüm verileri CIA VE MOSSAD' a bağlı 8200 elinde olduğu anlaşılıyor. MOSSAD VE CIA ''Hamaney ve yüzü aşan İran'lı üst düzey asker ve devlet yetkililerine geçekleştirdikleri katliam gibi suikast'larla katlettiler Toparlayacak olursak; MOSSAD ve CIA bağlı 8200 kod adlı birim ''Hamaney ve İranlı üst düzey devlet yetkililerine gerçekleştirdikleri suikastlar öncesinde '' Tahran'daki trafik ışıkları kameralarına sızarak şahısları takip etti, cep telefonları üzerinden iletişim trafiğini tespit etti, adres bilgelerinden yaşam alışkanlıklarına ulaştı. Sosyal medya hesap geçmişi ve seyahat rotalarından şahısların profil ve alışkanlıklarını çıkardı. E-postaları üzerinden yazışmalarından her türlü kişisel alışkanlıklarına ve bağlantılarına dair verileri elde etti. Saldırı anında da cep telefonu dahil iletişimi bloke etti ve kanlı ve kirli amacına maalesef ulaştı.

İmamoğlu hakkında hazırlanan İddianameye göre "İstanbul'un verileri de CIA ile MOSSAD bağlantılı Hamaney'e ve Yüzü aşkın İranlı asker ve üst düzey devlet yetkilisini suikast ile katleden kod adı 2800 birime İmamoğlu ile irtibatlı Hüseyin Gün ve adamları üzerinden yurtdışına çıkarıldığına göre bilgiler Birim 8200'ün elinde mi" sorusu akla geliyor. Her ne olursa olsun Tahran'da yaşananlar herkese ders olsun. Plaka Tanıma Sistemi (PTS), MOBESE, güvenlik kameraları dahil yaygın bir kamera ağı olan Türkiye bu konuda çok ciddi önlemler alınmasını gerektiriyor.

AK PARTİ İKTİDARI İSRAİL İLE TİCARETİ KESMEDİ İFTİRASI ATANLAR İSRAİL'E NETWORK İHALESİNİ NEDEN VERDİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yabancı ülkelere veri aktarımı hatta satışı konusu Türkiye gündemine oturmuştu. "Casusluk Davası olarak yargıya taşınan ve halen tutuklu sanıklarla devam eden dava sürerken, bir büyük skandal da Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde patladığı Yeni Akit Com tr tarafından açıklandı. Büyükşehir Belediyesi, NetWork izleme ve yazılım işini İsrail merkezli Solar Winds firmasının Türkiye temsilciliğini yaptığı açık kaynaklarda yer alan ODYA Bilişim'e verdiğini açıkladı. Türkiye için en büyük tehditlerden birisi olan İsrail, en büyük düşman durumunda. CHP'nin yıllardır İsrail firmalarıyla ticaretin devam ettiği algı operasyonları göz önünde bulundurulduğunda, CHP'li belediyelerde üst üste patlak veren casusluk girişimleri akıllarda ciddi kuşkular bırakıyor. İşte Büyükşehir Belediyesi'nin tüm Bursa'nın bilgilerine ulaşma hakkı tanıdığı ODYA Bilişim de İsrail bağlantılı bir kuruluş ve açık kaynaklarda İsrail merkezli Solar Winds'in Türkiye temsilciliğini yaptığı yer alıyor. Ancak bu kadar hayati ve kritik öneme sahip ihaleyi yapan Büyükşehir Belediyesi, ilgili firmanın İsrail bağlantısını umursamıyor. Bu kadar kritik bir iş için çıkılan ihalede firmaların araştırmasının yapılmaması mümkün değil. Eğer araştırılmadıysa o daha da büyük bir skandal!

CHP, FETÖ'NÜN TROL HESAPLARINA SARILDI!