Bit pazarı kariyeri

BİT PAZARI:
Günümüzde kullanılmış veya arızalı eşyaların satıldığı yerlere "bit pazarı" deniyor.
İlk önceleri bu tür pazarlara halk arasında "Bayat pazarı" denirken zamanla "bat pazarı" ve son olarak Bit pazarı ağırlık olarak kulanılmaktadır. 31 Mart seçimlerinde İstanbul'un MAJÖR özellikli olduğu bir gerçek. Cumhur İttıfakı'nın İstanbul Belediye Başkanı Murat Kurum, çok başarılı bir kampanya yürütüyor.
İstanbul'da güçlü rüzgar estirıyor. Kazanma şansı yükseliırken, CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun gelecek kariyer planı da siyasi mahfillerde ve kulislerde enine boyuna tartışıılıyor.
Bugün çeşitli boyutlarıyla Ekrem İmamoğlu hem İstanbullular nezdinde hem de hizmetlerindeki yetersizliğiyle göze batıyor, Göreve geldığınden beri İSTANBUL'LULARA
HİZMET ETMEK
YERİNE GÖZÜNÜ CHP
GENEL BAŞKANLIĞINA
DİKMİŞTİ. İstanbul'da seçimi kaybederse, asıl kendi hakkı olduğuna inandığı genel başkanlığı Özgür Özel'den devralmak sonra da ilk seçimde cumhurbaşkanı olmak istiyor. Bir haftadır İmamoğlu'nun GELECEĞİNE ilişkin YENİ BİR OYUN PLANI siyasi kulislere sızdı. Buna göre, İmamoğlu İstarbul'u kaybeder, CHP'yi alamazsa yeni parti kuracak.
İmamoğlu'nun kuracağı partinin Özal'ın eski ANAP'ı gibi "Dört eğilimi birleştiren bir parti" olacağı senaryosu BİT PAZARINA düştü Nıtekım, daha şimdiden CHP'de İstanbul başta olmak üzere birçok il ve ilçede belli köşe noktalara kendi adamlarını ataması yeni parti planı olarak yorumlandı. 1 Nisan sonrası CHP Olağanüstü Kurultayı'nda Genel Başkan olamadığı takdirde, (Karşısına intikam yemini eden Bay Kemal çıkacak) bilhassa delegeler üzerinde ilçe belediye başkanlarına yön vermeye çalışması bağlamında, "Toplu ayrılışa"da zemin hazırladığı belirtiliyor. Evet yeni senaryoya göre İmamoğlu ne zaman parti kurabilir