Yaklaşık üç yıldır Bursalı DJ Sezer Uysal ile flört eden, Türkiye'nin 'En Zenginler Listesi'nin ilk 10'unda yer alan İpek Kıraç'tan sonra, Sabancı ailesinden Fethi Sabancı Kamışlı da bir DJ'e gönül verdi!
Fethi Bey'in, house, disco ve elektronik müzik setleriyle tanınan başarılı bir DJ ve prodüktör olan Sıla Deren ile yaklaşık üç aydır flört ettiğini öğrendim. Yurt içi ve yurt dışındaki çeşitli etkinliklerde ve kulüplerde çalan Sıla Deren ile Fethi Kamışlı, nasıl tanışmış öğrenemedim ama çok mutlu giden bir ilişkileri olduğu konuşuluyor.
Ancak kulislerde en çok merak edilen konu ise, çiftin flört ettiğini benim haberim ile öğrenecek olan Fethi Bey'in annesi Emine Sabancı Kamışlı'nın bu ilişkiye onay verip vermeyeceği. Hoş, Emine Hanım'ın bu ilişkiye çok sıcak bakmayacağı konuşulsa da, belki de oğlunun mutluluğu için sesini çıkarmayacaktır. Umarım mutlulukları daim olur.
BEŞ AYLIK TATİL BİTİYOR
St. Barth's Adası'nda beyin kanaması geçirip ölümden dönen, hastane mikrobu yüzünden 5 Şubat'ta ikinci kez kafatası açılan Adnan Şen, sağlığına kavuşup 23 Mart'ta eşi Begüm Hanım ve oğlu Can ile İstanbul'a gelmişti.
Tam beş aydır İstanbul'da olsalar da, pek ortalarda gözükmeyen Şen ailesinin kesin dönüş yaptıklarını düşünmeye başlamıştım! Öğrendim ki; rezidans bölümünde evlerinin de olduğu Zincirlikuyu'daki AVM'de birkaç kez görülen Begüm Hanım ile bir kez oğlu Can ile bir davete katılan Adnan Bey için artık veda etme vakti gelmiş. Bu ayın sonunda 10 yıldır yaşadıkları Los Angeles'a geri döneceklermiş.
81'LİK DELİKANLI
Türkiye'nin en büyük bankalarından birinde genel müdürken, hobilerinin peşinde koşmak için 55 yaşında emekliye ayrılan Akın Öngör, tam 26 yıldır çalışmıyor. Tam bir deniz tutkunu olan, yelkenlisiyle 2003'te Atlantik'i, 2007'de de Pasifik'i geçerek hayalini gerçekleştiren Akın Öngör, bütün yazı da denizde geçiriyor.
Yaz başından beri Bodrum'da olan Akın Bey ve eşi Gülin Hanım'ı, muhabir arkadaşım Ersin Al, teknelerinde görüntülemiş. Bodrum'da evleri olmasına rağmen bütün günü teknelerinde geçiren çift, evlerine sadece uyumaya gidiyormuş. Bu arada uzun süredir görmediğim Akın Öngör, 81 yaşında olmasına rağmen hiç göstermiyor. Hobileri onu dinç tutuyor demek ki...
ÜNLÜ ÇİFTİN BİTMEYEN TATİLİ
İşadamı Allan Hakko ile haziran ayında ilişkilerinin birinci yılını kutladığı sevgilisi Pelin Uluksar, hayatı tatil kıvamında yaşıyor! Mayıs ayında sezonu Bodrum'da açan aşıklar, haziranda Mikonos, temmuzda Fethiye ve St. Tropez'de tatil yapmıştı. Bu hafta da tekrar Bodrum'a demir attılar.
Uzun ilişkilerin adamı olarak nam salan Allan Hakko, evleneceği konuşulan sevgilisi Pelin Uluksar ile önceki gün bir beach'teydi. Allan Bey, sevgilisinin sosyal medyası için bol bol fotoğraflarını çekerken sıcaktan bunaldıkça da birlikte denize girip serinlediler. Çiftin beach'teki keyifli ve romantik halleri bizim objektiflere de işte böyle yansıdı.
HEPSİ' BOŞ KONUŞUYOR!
Bir döneme damga vuran kızlardan oluşan müzik grubu Hepsi, dağılmasının üzerinden yıllar geçse de üyeleri ve ayrılık nedenleri halen gündeme gelmeye devam ediyor! Üyeleri, gruplarının dağılma nedeni hakkında yıllardır farklı açıklamalar yapıyor. Son olarak Yasemin Yürük aldı sazı eline. Katıldığı bir programında grubun dağılma sürecine ilişkin yine çok gereksiz açıklamalarda bulundu.

12