Ne şampiyonluk ne kupa büyüklüğü

Süper Lig'in 4 lokomotifi var; Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor... Bu lige hem rekabet, hem de müthiş renk katıyorlar.
Fenerbahçe Yönetimi, Trabzonspor maçındaki olaylar nedeniyle belki de dünyada ilk kez kongre üyelerini statta olağanüstü toplantıya çağırdı. Katılım yüksek, sanırsınız ki Fenerbahçe'nin maçı var!
Kongre üyeleri, Başkan Ali Koç ve yönetimine 4 madde üzerinde tam yetki verdi, şimdilik ortada net bir karar yok. Stattaki bu toplantı tam bir gövde gösterisiydi, üyelerden yetki alan yönetim, bakalım hangi maddelerı yaşama geçirecek.
Mesleğimizin duayenlerinden rahmetli İslam abimin (Çupi), Fenerbahçe ile ilgili yıllar önce yazdığı bir paragraf, tam da bugünleri işaret ediyor, artı yönetimlere de mesaj niteliğindedir: "Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz..."

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Beşiktaş'ın beşlisi var
Beşiktaş'ta şu sıralar sevindirici gelişmeler var. Ulvi Güveneroğlu'nun yer aldığı scout ekibine eski tüfeklerden Kadir Akbulut ve Süleyman Oktay da katıldı. Artı, Ümraniye'de Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar'ın olması, yönetimin elini güçlendiren en büyük faktördür. Bu beşli ekibin, yeni sezonda yarışmacı ve güçlü bir takım oluşturacaklarına gönülden inanıyorum. Kartal'ın eksiğini, gediğini iyi biliyorlar. İç ve dış transferde nokta atışı işler yapacak bilgi, birikime de sahipler. İnce eleyip, sık dokuyacaklardır kuşkusuz. Hadi bakalım iyi mesailer...

Kurallar renklere göre mi
Yazık, günah değil mi Hatayspor'un alın terine, emeklerine eyy Ali Şansalan ve VAR'daki Serkan Tokat! Kuralları yoksa takımların renklerine göre mi uyguluyorsunuz 22. dakikadaki Barış Alper - Rivas pozisyonu ceza alanında yani penaltı, ama VAR'dan tık yok! NOKTA!!!