Marco Asensio gerçek bir lider

Zirve ortaklarından Fenerbahçe'nin forvetsiz oynadığına bakmayın, o kadar çok gol ayağı var ki, hani 'santrfor' almaya da gerek yok! Örneğin Talisca, forvet mi, değil! Gelin görün ki, ligde neredeyse hiçbir maçı boş geçmiyor. Sol ayaklı, ancak fark etmiyor, sağıyla da atıyor, ligde 12 gole ulaştı. Kerem Aktürkoğlu'nu nereye koyacağız! Kanatta oynuyor, bir ara durgundu, açıldı. Ligde 4 gol, 4 asist yaptı, kara bulutları dağıttı!

Valla kadroda bir oyuncu daha var ki, inanılmaz. Marco Asensio, onu izlerken müthiş keyif alıyorum. Asıl yeri sağ kanat, ancak solda da kullanabilirsiniz. Adamda bir sol ayak var, raket gibi, topa müthiş yön veriyor. Skora müthiş katkı sağlıyor, uzaktan bir şutları var ki, ne rakip, ne de yürek dayanır. Yeter ki ayağına otursun, vay ki, vayyy.

Oyun zekası üst seviyede. Katılan olur, olmaz tam bir lider. İşin özeti doğru sistemde yanında tempoyu artıran ve alan açan oyuncular varsa ki, var onun sol ayağı ciddi fark yaratır.

Doğan'a haksızlık değil mi

Fenerbahçe'ye sahasında kaybeden Trabzonspor'a zirve artık uzakta! Ne var ki; inanılmaz bir taraftar gücüne sahipler. Peki sahaya yansıyor mu bu sinerji, işte orası tartışılır...

Valla kadro olarak eksiği, gediği çok yok. Hele fiziksel olarak müthiş diri oyunculara sahipler. Artıları, kanat organizasyonlarında da oldukça etkililer.

Trabzonspor'un bana göre en büyük zaafı savunması, bu alanda zaman zaman kopukluklar yaşıyorlar. Fırtına'yı özetlersek, bir hafta harikalar yaratıyorlar, bir hafta inanılmaz düşüş yaşıyorlar! Bu da şunu gösteriyor bize; istikrar ve disiplin şart. Ne dersin Fatih hocam!

Taraftara kısa bir mesajım olacak... Desteğinize şapka çıkarıyorum, ancakkk Başkan Ertuğrul Doğan'ı istifaya çağırmanız, haksızlık!

Ersin'e sahip çıkma zamanı

Kaleci direkler arasındaki yalnız adamdır. Çok kurtarış yapar, bir tane hatalı gol yer, tepkilerin odak noktasını oluşturur!

Örnek mi

Ersin Destanoğlu... Mert Günok'tan kaleyi teslim aldı, neredeyse her maçta tribünlerin hışmına uğruyor, uğramaya da devam ediyor! Başakşehir maçında kazanılan üç puanın mimarlarından biri kuşkusuz Ersin Destanoğlu'dur. Harika kurtarışlarla dört gole set çekti, takımını oyunun içinde tuttu. Skor tabelasında adı yazmaz belki ama, o tabelanın değişmesinde baş aktördür.