Yazar, Ederson'un kritik bir hatası nedeniyle Fenerbahçe'nin şampiyonluk umudunun yıkıldığını iddia ediyor ve başkanın sadece inançla yetinmesini yetersiz buluyor. Bununla birlikte, transfer politikasından forvet oyuncusu eksikliğine kadar sistemik sorunları da gözlemliyor. Acaba bireysel hata mı yoksa takımın genel zayıflığı mı şampiyonluk hayalini bitirdi?
Ederson'un kalitesine, kalibresine lafımız yok. Aldığı astronomik maaş da bizi hiç ilgilendirmiyor! Son saniyelerde yaptığı o garip çıkışla Fenerbahçe'yi bırakın yıkmayı, belki de şampiyonluktan etti!
Kardeşim, Ederson'un hiç böyle çıkışlar yaptığını gören var mı Ya çizgide kalır ya da altıpas içinde hareket eder değil mi, adamın tarzı bu. Eee o çıkış nasıl bir çıkıştır arkadaş Hem kendini, hem de takımını yaktın! Golden sonra arkadaşlarından özür dilemiş Ederson! Valla özür iyi de, neye yarar ki
Efendim, ünlü kalecinin Fenerbahçe defterini kapattığı iddia ediliyor. Valla iyi olur bence, keşke! Her kaleci hata yapar, eyvallah. Ederson'un yaptığı hata ötesidir. Oldum olası kaleye yapılan yatırımlara pek sıcak bakmam! Elinin altında İrfan Can Eğribayat (gönderildi) ve Mert Günok varken, niye Ederson arkadaş NOKTA!
Herkes inanıyor mu
Özellikle futbolda, 'inanmak' başarının yarısıdır... Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran katıldığı bir etkinlikte, "Şampiyon olacağımıza inanıyorum" dedi. Başkan kendi penceresinden inanıyor. Peki ya Tedesco ya futbolcular Sorun da burada yatıyor zaten Sayın Başkan...
Sadece inanmak yetmiyor. İyi futbol oynayacaksınız, kazanacaksınız. Eee sen iyi oynama, kalecin bireysel hatalar yapsın, sonra şampiyonluktan söz etmek, biraz hayalcilik olmaz mı
Cherif'in ne fazlası var
Fenerbahçe'nin eski Başkanı Aziz Yıldırım, yapılan transferlerle ilgili açtı ağzını, yumdu gözünü! Yıldırım, "Bu Cherif'i kim aldı 22 milyon diyorlar. Kante'ye 70 milyon diyorlar. Harcanan para 150 milyon euro" dedi. Valla biz almadık Sayın Başkan Hadi Kante'nin adı var, ya Cherif Takım forvetsiz oynuyor. En Nesyri'yi, Cenk Tosun'u gönderenlere sormak gerekir. Cherif, Cenk Tosun'un krampon bağı olamaz
Sabaha kadar Cerny!
Beşiktaş'ta beğendiğim oyuncular elbette var. Örneğin Orkun Kökçü ilk sırayı alır. Bir de Cerny var ki, benim bankomdur, tam bir görev adamı. Teknik adamların işine pek karışmam, ne var ki bu tutumum, eleştirmeyeceğim anlamına da gelmez!

5