Yahudi sorunundan 'İsrailfobya'ya doğru

Soykırımcı İsrail devletinin Gazze'de 6 aydır çocuk ve kadınlar başta olmak üzere masum Filistinli halka yönelik uyguladığı barbar katliamlar Batı'da yüzyıllardır tartışılan Yahudi sorununu küresel çapta ve farklı bir formatta yeniden alevlendiriyor. Batı, Yahudi sorununu antisemitizmin en şiddetli yöntemi olarak tarihe geçen Nazi soykırımı ile kökten bitirmek istedi.
'Yahudi sorununa nihai çözüm' diye görülen Holokost, Hitler tarafından devleti, basını, eğitimi, kültürü ve ekonomiyi kısacası Almanya'yı 'Yahudi ırkından tamamen arındırma programı' olarak devreye sokuldu.
Ancak bu da çözüm olmadı. Bugün Batılı suç ortakları bile İsrail'in insanlığı dehşete düşüren caniliğini artık savunamıyor. En çok da hastane, okul, ev, cami ve yardım konvoylarına yönelik vahşi saldırılar tepkiye neden oluyor.
Bu konuda El Şifa Hastanesi'ndeki katliamlar tarihin görüp görebileceği en sadist ve sistematik barbarlık olarak şimdiden insanların vicdanında ve zihninde yerini almış halde.

Siyonistlere sempatiyle bakan CNN ve BBC bile El Şifa'daki vahşetin boyutlarını itiraf etmek zorunda kaldı. Sosyal medya platformlarında, sokak ve meydanlarda insanlar dalgalar halinde İsrail'in başvurduğu sistematik sadizmi küresel çapta lanetliyor.
El Şifa'daki İsrail askerlerinin Nazilerden ve DEAŞ'lılardan bin kat daha beter olduğu konusunda herkes hemfikir. Bazı analistler, Ortaçağ'da bile dünya ve insanlığın Siyonistlerdeki kadar saf ve damıtılmış bir kötülük görmediğinin altını çiziyor.
Zira El Şifa'da en son teknolojik silahlarla donatılan İsrail askerleri sefahatteki uyuşturucu bağımlısı ölüm mangaları gibi hareket etti. Bir analist, "İsrail'in askerlerini buna hazırlamak için ne yaptığı merak ediliyor. Çünkü normal insanların hatta en nefret dolu olanlarının bile böyle bir vahşeti hem de üç hafta boyunca yapması mümkün görünmüyor" diyor.

Dr. Michelle Kalehzan ise sosyal medya hesabından "İsrail askerleri tıpkı