Alın madalyanızı başınıza çalın!

Avrupa Wushu Kungfu Federasyonu, 2023 yılında Avrupa Şampiyonasında altın madalya kazanan ve madalya töreni esnasında Filistin bayrağı açan Necmettin Erbakan Akyüz hakkında soruşturma açmış. Bununla da yetinmeyerek genç sporcunun şampiyonluklarını askıya almış.

Ülkemizi milletler arası müsabakalarda onlarca kez temsil eden Akyüz de kazandığı altın madalyayı 'Siyonist baskıya tepki olarak' Nil Nehri'ne fırlattı.

Şampiyon sporcu, bu tepkisini videoya kaydedip sosyal medyada paylaştı.

Kariyerinin bitmesini göze alarak "Kazandığım hiçbir madalya Filistin'deki mazlumların tek damla kanından daha önemli değil" dedi.

Hani soruyoruz ya "Filistin davası için şahsen ne yapabiliriz" diye...

İşte cevabı; tıpkı şampiyon Akyüz'ün yaptığı gibi herkes elinden ne geliyorsa onu yapacak...

Dua ise dua, kınama ise kınama, boykot ise boykot; ambargo ise ambargo... Yeter ki katil sürüsü Siyonistler meydanın boş bırakıldığını sanmasın!

Siyonizm, kirli pençelerini dünyaya öyle bir geçirmiş ki bugün Filistin'de uygulanan soykırıma "dur" demek dahi cezalandırılması gereken bir suç olarak görülüyor.

Bu uğurda pek çok sanatçı, sporcu, aktivist bedel ödemek zorunda kaldı. Hollywood'da bile oyuncuların sözleşmeleri iptal edildi, pek çoklarına baskı uygulandı; akademisyenler üniversitelerden atıldı.

Sokaklarda Kur'an-ı Kerim yakılmasına 'ifade özgürlüğü' kılıfıyla kol kanat gerenler, İsrail'e ses yükselten yüzlerce aktivisti tutukladı.

Her şey gözümüzün önünce ve biz yaşarken oldu, oluyor.

Terör devleti durmuyor; insanları diri diri yakmaya devam ediyor.

İnsanlık tarihinin bütün değerlerini ayaklar altına alan Siyonist katillere açılan alan, başka hiçbir canlıya mübah görülmüyor.

Ukrayna'ya saldıran Rusya'ya Olimpiyatların, Eurovision yarışmasının kapılarını kapatanlar söz konusu katliamcı İsrail olunca kapıları sonuna kadar açıyorlar.