Deprem yine kendini hatırlattı
6.2 şiddetindeki deprem hepimizde paniğe yol açtı.
6 Şubat depreminin acısı hala yüreğimizdeyken, bu sarsıntı korkularımızı yeniden canlandırdı.
Neyse ki bu kez büyük bir felaket yaşamadık, ancak bu durum deprem gerçeğiyle yüzleşmemiz gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi.
Binalarımızda herhangi bir hasar olmaması büyük bir şans, fakat daha büyük bir depremde neler yaşayabileceğimizi bilerek, hepimizin gerekli önlemleri alması hayati önem taşıyor.
Umudumuz, böylesi kötü deneyimleri bir daha yaşamamak.
KENDALL VE KYLIE OLMAK ZOR
Defne Samyeli ve kızları Deren ile Derin Talu'nun sosyal medya paylaşımları son günlerde dikkat çekiyor.
Ancak dikkat çekmenin nedeni ne yazık ki yetenekleri ya da yaptıkları işler değil, aksine diksiyonlarının bozuk olması.
İngilizce ile Türkçe karışık konuşmaları kimilerine çok sempatik gelirken, kimileri ise itici bulunuyor.
Bu eleştiriler üzerine Defne Samyeli, kızlarının yabancı bir bakıcıyla büyüdükleri için düzgün Türkçe konuşamadıklarını açıkladı.
Peki, bu durum kardeşleri; Kardashian Ailesi'nin dünyaca ünlü kardeşleri Kylie ve Kendall Jenner'ı yapar mı
Bence hayır.
Çünkü Jenner kardeşler sadece güzellikleriyle değil, aynı zamanda şov dünyasındaki varlıkları, sosyal medya etkileşimleri ve başarılı markalarıyla da öne çıkıyor.
Deren ve Derin Talu'nun öncelikle kendi isimleriyle birer marka haline gelmeleri gerekiyor ki bu da pek mümkün görünmüyor.
"Defne Samyeli'nin kızları" olarak anılıyor olmaları, bu hedefe ulaşmalarının önünde büyük bir engel teşkil ediyor.