Icardi ve İlkay girince kazandı!

250 dakika tek gol atamayan Galatasaray, Icardi ve İlkay'ın oyuna girmesiyle 21 dakikaya 3 gol sığdırdı.

İlk yarı biterken herkesin aklında tek soru vardı: Okan Buruk ikinci yarı ne yapacak Milli maç aralarının zorluğuna; kalede Günay, solda Kazımcan zorunluluğu ve Singo-Lemina sakatlıkları eklenince, Barış Alper'in arı gibi çalışması da Gençlerbirliği'nin 22'de Ndiaye ile bulduğu gole engel olamadı. "İcardi olsa atardı" dedirten pozisyonların ardından Arjantinli yıldız oyuna girdiğinde dakikalar 40'tı. Ancak eşitlik için ikinci yarının ilk 10 dakikasının geçmesi, Gençlerbirliği'nin atak üzerine atak tazelemesi, maça girip çıkan Yusuf Demir'in yerini alan İlkay'ın bunca eksik ve değişiklik sonrası takıma rot-balans ayarını yapması gerekecekti.

İcardi'nin eşitliği sağlayan ilk golünden sadece iki dakika sonra al-da-at asistinde Barış Alper çok hak ettiği golü budu ve gösterdiği çabaya eşdeğer bir coşkuyla kutladı.

Haberin DevamıGözden KaçmasınOkan Buruk'tan altın dokunuş: İlkay Gündoğan maçın çehresini değiştirdi!Haberi görüntüle

G.SARAY'I iYi ÇALIŞMIŞLAR

Üçüncü gol Gençlerbirliği'nin 10 kişi kalmasından beş dakika sonra, İlkay'ın 'Cityvari' vuruşuyla geldi. Galatasaray 250 dakikada tek gol atamamıştı, 21 dakikaya üç gol sığdırdı