Fazla Emirhan'ı olan var mı

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Beşiktaş JK, önceki gün yayınladığı bir açıklamada 21 yaşındaki profesyonel futbolcusu Emirhan Delibaş'la imzalanmış 31 Mayıs 2025 tarihinde sona erecek sözleşmenin, karşılıklı anlaşmayla feshedildiğini duyurdu.
Anladım ki Beşiktaş gelecekte çok değerli hizmetlerde bulunabilecek bir futbolcusunu "sosyal medya ilahlarına" kurban olarak sunmuş.Anladım ki Beşiktaş gelecekte çok değerli hizmetlerde bulunabilecek bir futbolcusunu "sosyal medya ilahlarına" kurban olarak sunmuş.Hayalleri, ümitleri, enerjisi ve geleceği olan bir genç adama karşı yapılanın haksızlık olduğunu, uygulamanın son derece yanlış olduğunu düşünüyorum.
Emirhan ve ailesi, kulüpten yapılan karşılıklı anlaşmanın gerçeği yansıtmadığını söylemiş Bu da ayrı bir tartışma konusu ama, koca kulüp bu kadar önemli bir olayı yönetebilmeliydi. Yapamadılar.
Araştırdım, öğrendim Emirhan'ın takip ettiğikatıldığı flört uygulamasında gençler profillerini, yaklaşımlarını açıklayıp "uygun partner" arıyorlar. Haydi, sıcak ilişkiler diyelim. Emirhan oradaki profilinde kendisini "adamerkek" olarak tanımlıyor. Ama sosyal medyada farklı rüzgarlar esiyor. Delikanlı ile ilgili "linç" dediğimiz "acımasız" ve "anlayışsız" kampanya başlatılıyor. Bu sosyal medya kültürü, sorumsuz, çok kolay düşünce ve kanaat sergileyen çoğu adını açıklamayan, lakap kullanan gençler tarafından oluşturuluyor. Sporumuzun en yeni sorunlarından biri: Kulüp yöneticileri, genellikle sosyal medya rüzgarlarına göre karar veriyorlar. Emirhan Delibaş kararı bunun en yeni örneği.
Profesyonel futbolcu lisansı artık boşta. Sözleşmesi feshedilen Emirhan, serbest.. Gelecekte milyon dolarlara imza atabilir. Peki Beşiktaş yönetimi bu süreci iyi yönetti mi Prof. Dr. Acar Baltaş'la konuştum. Hocamız, "Emirhan 5 kuruş da olsa, insan olarak vazgeçilmez bir değeri vardır. Bu fesih kararı kabul edilemez" diyor. Oyuncuyu gözden çıkarmanın en yeni haliyle 1950 model çağ dışı bir yönetim anlayışını yansıttığını anlatıyor Acar Hoca.