Uzun tatilin ardından...

Tıp dünyasının önde gelen hekimlerinden Psikolog Doktor Ergon Mengi ve eşi Eva Mengi, Bodrum'da geçirdikleri uzun yaz tatilinin ardından İstanbul'a dönmüştü.

Sonbaharın gelişiyle uzak kaldıkları dostlarıyla buluşmaya başlayan çift, Sadiye Çavuşoğlu ile Etiler Şamdan'daki yemekte objektiflerimize yansımıştı.

Baş başa yemek

O dönem Yıldız Üniversitesi Rektörü ve aynı zamanda Moda Deniz Kulübü'nün de başkanı olan Prof. Dr. Süha Toner ve eşi Azade Hanım, mekânda baş başa yemek yedi. Toner çifti, yoğun geçirdikleri haftanın ardından uzun uzun sohbet ediyordu.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Bodrum'da buluştular

Yaz tatilini Göcek'teki evinde geçiren Nursen Gündüz, Bodrum'daki dostları Güler-Naim Arnas çiftine konuk oldu. Hasret gideren arkadaş grubu, daha sonra ise Halikarnas'ta geç saatlere kadar eğlenmişti.

Ailece sanat turu

Erdem İlmen'i, katıldığı bir sergi açılışında çocukları yalnız bırakmamıştı. Anne Mutlu Hanım, bir seyahatte olduğu için iş insanına kızları Birgül ve Canan ile Ömer Aral eşlik etmişti. Aileye daha sonra dostları Süreyya-Murat Kaynar çifti de dahil olunca, hoş sohbet uzun sürmüştü.