Fuar yorgunluğu

Tekstilci iş insanları Hayati Gülören, Jako Romi ve Edi Bahar, Paris'te gerçekleşen moda fuarının ardından eşleriyle Etiler 29'da bir araya gelmişti.

Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen dostlar, yoğun geçen günlerin yorgunluğunu attı. Ekip, yemeğin ardından kahve eşliğinde uzun uzun sohbet etti.

Hamak keyfi

Güral Grubu'nun turizm sektöründeki yeni yatırımı Güral Sapanca Wellness Park'ın açılışı o dönem turizm dünyasına renk getirmişti. Açılış sebebiyle yoğun günler geçiren Güral Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ve eşi Gülsüm Hanım, bir fırsat yaratıp, bahçedeki hamakta keyif yapmıştı.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Hayırsever torun

Hayırsever iş insanı Semiha Şakir'in torunu Dina Şakir Topbaş, tıpkı babaannesi gibi kendini hayırsever işlerine adıyordu. Dina Hanım, babaannesinin adını taşıyan vakfın başkanlığını üstlenirken, o dönem yakında Şakirin Camii'nin inşaatına başlayacaklarının müjdesini vermişti.

Polat Kardeşler bir araya geldi

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat ve eşi Suna Polat'ın çocuklarından Murat Polat ve abla Songül Polat, işleri dolayısıyla çıktıkları seyahat dönüşünde Etiler 29'da buluşmuştu. Büyük ağabey Adnan Polat ise gecenin ilerleyen saatlerinde bir toplantıdan çıkıp, kardeşlerine dahil olmuştu.