Biraz sanat, biraz spor

Eğlence dünyasının efsane ismi Egemen Bostancı, zarif eşi Zeynep Hanım ile Hilton Oteli'nde verilen bir davette ilgilerin odak noktası olmuştu. Bostancı, aynı masayı paylaştığı spor ve iş dünyasının önde gelen isimlerinden Mazhar Zorlu ve dostları arasında oldukça keyifli bir gece geçirmişti.

Yeni projelere adım adım

Türkiye'de mimarlık alanında birçok seçkin projeye imza atan mimar Yılmaz Sanlı ve eşi Necla Hanım, o dönem yaz sezonunun finalini mavi yolculuk yaparak tamamlamıştı. İstanbul'a dönen çift, katıldıkları bir davette dostlarına yeni projelerini müjdelemişti.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Boysan'dan fıkralar

Aydın Boysan, Prof. Dr. Tarık Minkari ve İrfan Asaboğlu'nun dostluğu çok eskilere dayanıyordu. Bir davette köşeye çekilen arkadaşlar, Boysan'ın yeni öğrendiği fıkralarla kahkaha krizine girmişlerdi.

Polat'ın mutlu günü

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat'ın hayatını anlatan 'Alnımın Teriyle İbrahim Polat' kitabının tanıtımı Polat Renaissance Otel'de gerçekleşmişti. Seçkin bir davetli topluluğunun katıldığı gecede iş insanı ve kitabın yazarı Firuzan Gürbüz, objektiflere beraber poz veriyordu.