11 Haziran günlük burç yorumları

KOÇ
Bugünlerde kurumsal konularda başarınız sarf ettiğiniz çaba ve özgüveniniz ile doğru orantıda olacak. Çevrenizin de takdirini alacaksınız.

BOĞA
İnsanlarla olan iletişiminizde iş odaklı olabilirsiniz ve bazı flört fırsatlarını kaçırabilirsiniz. Biraz rahat olun ve fırsatları kaçırmayın.

İKİZLER
Bugünlerde zeka ve iletişim yeteneğinizle ön plana çıkarken aynı zamanda laf cambazlığınız ile de ön plana çıkabilirsiniz.

YENGEÇ
Aşk hayatınızda derin ve hassas bir ruha sahip olduğunuzu görebilen kişilerle seçici bir ilişki yürütebilirseniz şansınız açık olacak.

ASLAN
Sizlerle ilgilenen çok olsa da konsantrasyonunuzun odağında işiniz ve uğraşılarınız olacağı için önünüzü pek göremeyebilirsiniz.

BAŞAK
Kendinizi daha iyi bir düzeye taşımak için göstereceğiniz bilinçli çaba sayesinde yeni kişilerle tanışma ve görüşme durumlarınız olabilir.

TERAZİ
Bugünlerde eleştiriye de açık olmanız oldukça önemli. Eleştirel fikirler moralinizi bozmasın ve iyiliğiniz için olduğunu bilin.

AKREP
Sosyal ortamda sizden gelen bazı eksiklikleri akıcı üslubunuz ile kontrol altına alabileceksiniz hatta kafa karışıklığı yaratabilirsiniz.