Yuvana hoşgeldin Sergen hoca

Beşiktaş yoğun bir karmaşaya sürükleneceği noktada, başkan Adalı'nın keskin müdahalesi ile yeni bir yola yelken açtı. Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Sergen Yalçın yuvasında ilk maçına çıktı ve galibiyet ile ayrıldı. Tribünler ve ekranları karşısında izleyenler çok ama çok özlemişler Sergen hocayı. Saha da Sergen hocaya karşı inanılmaz bir sevgi seli vardı. Bir yandan da, bir arada olmaya alışmaya çalışan bir Beşiktaş. Keşke takımın yaz kampına Sergen hoca ile başlama imkanı olsaydı, bu kadro ile en başa dönebilsek sanırım şu an çok farklı şeyler konuşuyor olurduk. Evet Avrupa'dan elenen bir Beşiktaş var karşımızda ama umutlarımızı yeşertecek bir takım olacağına canı gönülden inananlardanım. Türkiye'de yabancı hoca ile başarı gelmeyeceğine sanırım artık hepimiz hemfikiriz. Ne Beşiktaş ne de Fenerbahçe yabancı hoca konusunda dikişi tutturamadı.

Beşiktaş'ın, Rams Başakşehir karşılaşmasında uzun zaman sonra ilk 11'de ortasaha da Salih Uçan'ı gördük. Salih maç sonu yaptığı açıklamasında uzun zaman sonra ilk 45 dakika saha olmanın onu ne kadar heyecanlandırdığını söyledi. Baskıyı hiçbir zaman elden bırakmadıklarını da dile getirdi Salih. Zaman içerisinde yedek kulübesinde yüzünü unuttuğumuz topçuları yeniden hatırlamaya başlayacağız.

Ve geceye imzasını atan bir diğer isim de Cengiz Ünder. Geçtiğimiz kış transfer döneminde ismi Beşiktaş ile anılmaya başlandığında ben de bu duruma tepki gösterenlerdendim. Hem de ne tepki… Ama dün akşam Cengiz, onu istemediğimiz için çok utanacağımızı hepimize gösterdi. Hızlı ve heyecanlı bir başlangıç yapan Cengiz Ünder'e evine hoşgeldin deme vakti geldi. Gerçekten çok hırslı görünüyor ve Sergen hocanın dokunuşları ile ligin yıldızı olabileceğine hepimizi inandıracak gibi.