Avcı, loading…

Aslı Sertdemir
06.09.2025
1

"Kızılcık Şerbeti" ile özgüveni tavan yapan Gold Yapım, yeni sezona adeta proje yağdırıyor. Bir yanda reyting rekortmeni "Kızılcık Şerbeti"nin yeni sezonu, diğer yanda sete çıkmaya hazırlanan "Sakıncalı". Kapalı kapılar ardında hazırlıkları devam eden, "Mahrem" ve "Avcı"... Bitti mi Tabii ki bitmedi! Bu hafta, masasına koydukları yeni bir projenin daha adını açıkladılar... "Ülker Abla".

İçlerinde en merak ettiğim "Avcı"... Şimdilik bu dizi ile ilgili çok fazla bilgi yok. İşte bu beni daha da meraklandırıyor. Hâlâ senaryo masasında, planlamaları yapılıyor. Hikayeyle ilgili bir tüyo yok, çekim tarihi yok, yönetmen ismi yok. Dijital platformda yayınlanacağı konuşulsa da onunla ilgili de net bir bilgi yok. Kapalı kapılar arasından sızan, oyuncu isimleri de yok. Net olan tek bir şey var... O da Kerem Deren! Bu hikaye Kerem Deren'in kaleminden çıkıyor. Alın size merak etmek için bir sebep daha!

Henüz "Avcı" dizisinin konusu hakkında resmi bir bilgi paylaşılmadı. Ama dizinin daha karanlık, daha gerilimli ve sürükleyici olacağına dair ipuçlarım var. Kerem Deren'in uzun süredir bu proje üzerinde çalıştığını, hatta en çok güvendiği hikayelerinden biri olduğu biliyorum. Umarım yıllardır verdiği emek boşa gitmez, biz de hafızalarda yer edecek bir proje izleriz.

KEŞKE TUTSA!

Bizde bazı dizilerin yolu baştan bellidir. Daha fragmanıyla birlikte umut vermez, çünkü formül defalarca denenmiştir. Yıllar sonra bir araya gelen kadınlar, masaya dökülen sırlar, ihanetler, aşk ve intikamlar... Kağıt üstünde cazip ama ekranda çoğu zaman yürümeyen bir tarz.

"Ben Leman" tam da bu benzerliklerle karşımıza çıkıyor. Now TV'de yayınlanacak, NTC Medya imzalı dizi, ilk tanıtımıyla gündeme oturdu. Bir grup kadının geçmişiyle yüzleşmesini, eski defterlerin yeniden açılmasını anlatıyor. Dostlukla başlayıp, aşk ve ihanetle ilerleyen hikâyeler. Kadrosunda sevdiğim isimler var; Burçin Terzioğlu, Selin Şekerci, Duygu Sarışın, Gökçe Eyüboğlu... Ayrıca Tansel Öngel, Şebnem Sönmez ve Özgür Çevik var.

Ben her ne kadar sevsem de, acı gerçekte karşımızda dimdik duruyor... Bu tarz çıkan dizilerin tutmadığını çookk gördük. Ucundan benzer bir istisna "Ufak Tefek Cinayetler" olabilir. Onun dışında bu tarz projeler kısa sürede final yaptı. İzleyici bir süre heyecanlandı, yavaş yavaş ilgisini kaybetti, sonra da başka diziye geçti.