Yabancı VAR karizmayı çizdi!

İlk yarıda Livakovic iki bariz kurtarış yaptı, bir gol yedi. Karagümrük kalecisi sadece bir top çıkardı. Fenerbahçe ilk şutu anca 31. dakikada Fred ile çekebildi. İlk yarıda çok dağınıktı Fenerbahçe. İkinci ve üçüncü bölgede çok top kaybetti. Pres yapmak istedi onu da beceremedi. İkinci yarıya Dzeko'nun yanına Batshuayi'yi alarak başladı İsmail Kartal, çok da doğru yaptı.

Batshuayi'nin başlattığı atakta Fred'in güzel pasını yorgun Dzeko çok güzel şutla gole çevirdi. İkinci yarıda, ilk yarıya göre çok başka bir Fenerbahçe vardı. Koşan, tempo yapan, baskı yapan, hırsla oynayan oyuncuları görünce taraftar da coştukça coştu. Fenerbahçe şampiyonluğa oynuyorsa, mücadeleyi sahada göstermesi gerekir. Zira Livakovic her maçta böyle muhteşem oynayamayabilir!

Portekizli VAR ilk penaltıyı haklı olarak verdirdi, ikincini de haklı olarak iptal ettirdi hakeme. Yabancı VAR hakemi, Tugay Kaan Numanoğlu'nun bütün karizmasını çizdi! Ancak bu hafta sadece üç maçta yabancı VAR'a görev verilmesi, haksızlığa neden oldu gibi geldi bana. Daha önceki yerli VAR'ların 'ofsaytımsıları', 'beklentiye göre', 'hissiyata göre' kararları nedeniyle alınan, kaybedilen puanlar ne olacak dedirtir insanlara!