Ustalar sonucu belirledi

Fenerbahçeli oyuncular bariz stresliydi. Buna rağmen fena da oynamadılar. Klasik rakip alanda baskılı, oyun kurmasının önlemeye çalışan oyununu oynadı. İlk yarıda Szymanski ve Dzeko'nun şutları direkte patladı. Yine Szymanski ve İrfan Can'nın şutları az farkla auta gitti. Kornerden gelen topta ise Mert Müldür'ün kafa asistini Djiku gole çevirdi. Duran top belli ki antrenmanlarda çalışılmış pozisyondu.

Fenerbahçe'nin rakip ceza sahasına girme sayısı ile gol pozisyonu sayısı ters orantılıydı. İsmail Hoca kesin ilgilenmeli bu durum ile. Bir de bunun üstüne kaleci İrfan Can'ın daha önceki takımı Göztepe'den beri süre gelen ciddiyetsizliği nüksedip, ayağındaki topu bariz bir şekilde rakibine verince golü de hediye etti Balotelli'ye. Adana Demirspor ilk yarıda akıllı ve soğukkanlı oynayarak Fenerbahçe ile baş etti.

51. dakikada İrfan Can'ın akıllıca kullandığı taçtan aldığı topla rakip savunmadan sıyrılarak golü atan gol Dzeko 'Tam bir sanatçı santrfor' dedirtti. Arda Güler'e nazire yapan Tadic'in, kalecinin kalesini boşalttığı anda orta alandan attığı gol de tam bir usta işiydi. Fenerbahçe yediği ikinci gole rağmen sonradan oyuna giren Serdar durmadı ve dördüncü golü de yaptı. Şampiyonluk yolunda yılmadan yoluna devam eden Fenerbahçe usta oyuncuları ile bu maçı da kazasız atlattı.