Uğursuzluk Melerde mi

Hep aynı hakemin başına bir şeyler geliyorsa bir çapanoğlu aranır maalesef... Geçmişte yöneticilik, psikoloji, futbol bilgisini işin içine katmadan kuralları motamot uyguladığını düşünen bir hakemin yönettiği maçlar yarım kalmıştı, hakemliğini de bitirmişti zamanın MHK'sı. Günümüzün Süper Lig'i, eskinin 1. Lig'i Karadeniz takımlarından birinin maçına, çok koşmasıyla ünlü bir FİFA hakemini, o takımın yöneticileri, 'Bize uğursuz geliyor, onunla her maçı kaybediyoruz, onu görünce oyuncularımızın bacakları titriyor, oynayamıyorlar' diyerek istemezlerdi. O zamanki MHK da o hakemi, o takımın maçlarına vermezdi.

Şimdi de Halil Umut Meler'in her maçı bir olay! Ankaragücü maçında yumruk, tekme, Beşiktaş- Galatasaray derbisinde onay görmeyen kararlar, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında 90 dakika içi ve dışı olaylar. Bunların hepsi de Meler'i mi buluyor! Acaba sebep Meler'in yetersizliği mi Yoksa bir uğursuzluk mu var Meler'de!

Meler'in durumu zordu! Maçı masa başına bırakmadı, bitirdi, dert oldu! Bitirmese de başka bir dert olur muydu Yani ne İsa'ya ne Musa'ya yaranabildi!