Hakem grogi durumundaydı!

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde sarı-lacivertliler galip gelince Arda Kardeşler gösterdiği yanlış ikinci sarıdan kırmızı kart nedeniyle ihalenin üstüne kalmasından kurtuldu. Fenerbahçe eğer galip gelmeseydi ortalık yangın yerine dönerdi! Ne MHK, ne de Arda Kardeşler kalırdı!

Arda Kardeşler, kırmızı karttan sonra da sürekli groki durumda dolaştı ve üst üste yanlış faul kararları verdi.

Sarıları uçuştururken ikinci kırmızıyı göstermemek için çok çabaladı. Bu da yanlışları beraberinde getirdi. Arda Kardeşler cesur olacak, doğru faul kararları verecek, sarı kartları yerli yerinde kullanacak, kırmızıları da atlamayacaktı. Ancak maçı en az kırmızı kartla bitirmek için tavizler vererek eyyam yapmayı tercih edince, hakemlik otoritesini de futbolcuların inisiyatifine bıraktı. 'Soyunma odasına nasıl sağ salim giderim hesabı yaptı.

Kayserispor- Konyaspor maçında Kayserispor başkanının sahaya inmesi, Halil Umut Meler açısından yine mi dedirtti! Kırmızı kartın üssü VAR olsa da Meler ile başkanlar arasındaki ilişkinin artık ayar tutmadığı, tutmayacağı da açık açık görülüyor. Ayrıca Meler'i maçlarında gören başkanlar sahaya girmek, Meler'e saldırmak için tahrik mi oluyorlar acaba