Komediye gerek yok

Galatasaray gününde olsun zaman, mekan, zemin fark etmiyor. Prag yorgunluğunun üzerine Eryaman'ın ağır zemini eklenince, "Galatasaray puan kaybeder" beklentisindekiler yine hayal kırıklığına uğradı.

Okan Buruk büyük bir riskle Prag rövanşını düşünerek Torreira'yı yedek bıraktı. Ortaya konan futbol ve farklı galibiyet, "Torreira yoksa orta saha çöker" görüşünü de tarihe gömdü. Berkan ve Kerem Demirbay orta sahası dirençli, üretken görüntüsüyle hocasına güven verdi. Berkan ve Sanchez'in yer değişikliği planının sonu golle sonuçlandı. Sahanın komutanı yine mutsuz İcardi oldu! Barış Alper'in önünde Tete de uzun bir aradan sonra keyif verdi.

Ankaragücü'nde Kazımcan'ın performansı Galatasaray'da neden oynayamadığının ispatıydı. İkinci yarıda oyundan çıkan genç oyuncu başkalarına yeni malzeme oldu. Fenerbahçe'nin efsanesi Emre Belözoğlu'nun çalıştırdığı bir takım üzerinden yine komplo teorileri üretildi. Kendi efsanesine güvenmeyenler gerçekten ayıp ediyor. Her galibiyetine bahane bulanlara göre Galatasaray'ın 200 milyon Euro'luk takımla normal şartlarda maç kazanma şansı yok(!) Bu komik düşüncedekiler sezon sonunda gerçeklerle yüzleştiklerinde ne konuşacaklar çok merak ediyorum. Bu görüşte olanlar varken komedyenlere gerek yok.