"Eline sağlık"tan geldik Keleşli saldırıyı sulandırmaya!

10 Kasım'da Atatürk istismarcısı teğmenler, yakasına Atatürk resmi iğnelemediği için, bir teğmen arkadaşlarına komplo kurmaya karar vermişlerdi.

Nitekim okul döneminden beri fişledikleri, namaz kıldığı için takip ettikleri teğmenin odasına, Atatürk fotoğrafı yapıştırıp, sotaya yatıp, video çekimi yapmak üzere beklemeye koyuldular..

Fişlenen teğmen geldi, kapısındaki Atatürk fotoğrafına baktı.. Diğer odaların kapısında olmayan Atatürk fotoğrafını yerinden çıkarttı, katladı, delil olarak cebine koydu..

Bu görüntüleri çeken Atatürk istismarcısı teğmenler, hemen cuntacı diğer arkadaşlarını haberdar ettiler.

Toplu olarak dindar teğmenin odasına gelip, onu dövmeye kalkıştılar..

Odadaki diğer iki teğmen arkadaş müdahale edince, onları da dövmeye kalkıştılar..

Şiddet mi

Tartışmasız şiddet..

Anında kapının önüne konulmaları gerekir mi

Gerekir..

Ama ne yapıldı

Kapısına Atatürk fotoğrafı asılan teğmen, oda arkadaşı iki teğmen ile birlikte, 90 civarında teğmeni organize eden 4 teğmen ihraç edildi..

Hem suçsuz 3 teğmen ihraç edilmiş oldu hem de 90 civarındaki teğmene de cezalar verilmesi gerekirken, 4 teğmenle yetinildi..

Şiddet gösterenlere müsamaha gösterirseniz ne olur

Şiddet meraklıları şımarır..

Hele hele, "Atatürk'e hakaret edildiği için, Atatürk resmi duvardan indirildiği için, Atatürkçü teğmenler müdahale etmişler" diyerek olayı ahlaksızca çarpıtanlara fırsat verirseniz..

Şiddeti, "Atatürk'ü savunmak herkesin görevidir" şeklinde mazur göstermeye kalkan ahlaksızlara sessiz kalırsanız..

Şiddetten beslenen CHP zihniyeti bir adım ileri gider..

1 Ocak'taki, K. Irak'taki şehidlerimizi anma, Gazze ile dayanışma mitinginden dönen elinde Kelime-i Tevhid yazılı flama olan bir vatandaşımız, bir ırkçı tarafından yumruklandı. Ağzı burnu kan içinde kaldı.

Bu açık şiddet eyleminden sonra ne beklersiniz

Siyasiler başta olmak üzere, herkesden şiddeti kınayan açıklamalar yapılmasını beklersiniz.

CHP zihniyetli Fatih Altaylı, "eline sağlık" dedi..

CHP genel Başkanı Özgür Özel, yumrukçunun babasını arayıp, "geçmş olsun" dedi. Yumrukçuyu cezaevinde bir milletvekiline ziyaret ettirip, hukuki yardımda bulunmayı vaad etti.

Yine şiddet. Yine CHP'den şiddet faillerine destek..

Sonrasında Fatih Camii'nde imamımıza bıçaklı saldırı gerçekleşti.. Ardından Ramazan Pişkin hoca, bıçaklı saldırıda öldürüldü.

Her iki olayda da, CHP zihniyetliler sessiz kaldılar.. Ama saldırıları açıktan kınayan üst yönetimden bir açıklama da duymadık..

Bu arada şiddet atmosferi gittikçe daha baskın çıktı.

Kilisede silahlı saldırıda, bir vatandaşımız öldürüldü..

Hani diyorlar ya, "Herkes kendi yakınındakilere sahip çıkıyor.."

Hayır, kilise saldırısına sahip çıkan olmadı..

Dindar kimlikleri ile bu saldırıyı gerçekleştirmişler gibi algı yapanlara kimse sahip çıkmadı.. Dindar insanlarımız dahi, saldırıyı kınadılar..

Adından Çağlayan Adliyesinde, polise saldırı düzenlendi.

Kilise saldırısı, muhafazakar partiler tarafından kınandığı halde, DHKPC'nin polis saldırısını, kınamayan siyasi partiler oldu..

Hatta, sosyal medyada, DHKPC'li teröristler için, "Ölümsüzdür" etiketli paylaşımlar yapıldı. Bir de baktık ki, CHP medyası, zaten eski yıllarda, aynı DHKPC'li teröristler için TBMM kürsüsünden, gazete sayfalarından avukatlık yapmışlar..

Polise saldırı düzenleyen iki teröristin bizzat kendileri için, "Onları muhalif olduğu için, iktidar cezaevine koydu, derhal serbest bırakılmaları gerekir" açıklamaları CHP'li milletvekilleri tarafından yapılmış.. Cumhuriyet gazetesinden, aynı teröristler için, "Onlar öğrenci. Onlar terörist değil" savunmaları yapılmış..

Şiddete destek çıkan, teröre destek çıkan solcular, bir defa daha suçüstü olmuşlar.

Kışlada teğmenlere dayak atma ile başlayan, sokakta yumruk ile devam eden, sonunda polise kurşun sıkma ile pervasızlaşan şiddet meraklıları ve CHP zihniyetliler tarafından şiddete verilen destek.

Önceki akşam, Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında keleşli saldırı ile zirveye çıktı..

Birileri diyecek ki,